Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zwarte Barkrukken

De combinatie barkruk en zwart is gewoon geweldig. Geef toe, een barkruk is nog altijd een stoer meubelstuk en zwart is nog altijd dé kleur voor stoere meubels. Bij Rebel House vind je zwarte barkrukken in zeer uiteenlopende versies. Wij helpen jou graag de perfecte barkruk te vinden.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte barkrukken

Zoek jij voor je huisbar of voor je bartafel, voor je keukeneiland of voor in je mancave een barkruk? Zwart is perfect! Zwart past bij alles en zwart zal nog heel wat jaren trendy blijven. Zwarte barstoelen combineer je met een zwarte bartafel, maar zwart combineer je ook met het houten blad van je bartafel of een betonlook tafelblad van je keukeneiland. Bekijk vooral goed de zithoogte van de barkruk. Kies ze hoog voor een bartafel of barmeubel en lager voor je kookeiland (altijd ongeveer 30 cm beenruimte laten) en hou er rekening mee dat een barkruk met armleuning meer ruimte inneemt dan een kruk zonder armsteunen. Wil jij in je woning een evenwichtig geheel? Dan kies je je eetkamerstoelen in dezelfde stijl en uitvoering als je barkrukken. Ontdek ze in onze webshop. Om het geheel mooi aan te kleden, kies je nog een aantal woonaccessoires in zwart en het plaatje is compleet.

Zwarte barkrukken in jouw interieur

Bij Rebel House vind je zeer stoere zwarte barkrukken. Maar we hebben ook minder stoere, elegante, fijne, romantische of nostalgische barkrukken in zwart. Zwarte barkrukken met een leren, houten of velvet zitting zijn zeer stoer en passen in je Raw Industrial woning. En dacht je dat je Pink Blush interieur niet geschikt was voor zwarte barstoelen? Je zou versteld staan van het resultaat! Zwart en donker hout passen in een Classic Colonial stijl, zwart en velvet met stiksels in de rug zijn super leuk in een Grand Glamour of een Retro Revival woning. Je kunt uiteraard ook een mix van kleuren kiezen en zwarte barkrukken met andere tinten combineren. Dit is misschien een idee voor je Street Pop huisbar?

Zwarte barkrukken bij Rebel House

Bij Rebel House krijg je een volledig servicepakket: gratis verzending vanaf 50 euro, 90 dagen retourtermijn, betaling vooraf achteraf of in termijnen en daarbij hebben wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels (kleine producten worden door PostNL bezorgd). Heb je vragen? Dan kun je bij onze klantenservice terecht.