Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Blauwe Stoelen

Blauwe stoelen zijn helemaal trendy. Blauw is een kleur die tot voor kort niet onmiddellijk voor stoelen werd gekozen. Gelukkig zien we hierin een grote ommekeer. Blauwe stoelen zijn zo leuk. Het is zeker het overwegen waard om voor een blauwe stoel te kiezen!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blauwe stoelen

Als je blauwe stoelen op de juiste manier in je interieur integreert, krijg je een zeer trendy geheel. Blauw past bijvoorbeeld zeer goed bij naturel hout. Anderzijds past het bij tinten zoals grijs en zwart. En wil je het wat kleurrijker? Dan combineer je je blauwe stoelen met bruin, groen, roze of geel bijvoorbeeld. Bij Rebel House kun je stoelen verkrijgen in allerlei stijlen. Ga je voor een groteske kuipzetel stoel, een fijne eetkamerstoel, een pittige barkruk of een strakke fijne stoel? We hebben ze allemaal in de kleur blauw. En je kunt ook kiezen voor diverse soorten bekleding. Denk maar aan velvet, (PU-)leer, aluminium... Daardoor kun je niet alleen de blauwe kleur maar ook het materiaal van je stoel perfect laten aansluiten bij materialen die in je interieur voorkomen. Ga eens op zoek in onze webwinkel naar blauwe meubels en woonaccessoires. Wedden dat het niet bij een stoel blijft, maar dat je ook door andere blauwe interieurstukken wordt gecharmeerd?

Blauwe stoelen in jouw interieur

Kies jij voor een bombastische blauwe fauteuilstoel voor je Grand Glamour huis? En wil jij je Pure Minimal woning met een strakke stoel pimpen? We hebben blauwe stoelen met een robuuste uitstraling voor je Raw Industrial woning en 'old school' stoelen voor je Retro Revival interieur. Voor je Modern Chic interieur mag je gerust gaan voor een opvallend grote stoel in blauw. Kun je moeilijk kiezen? Dat begrijpen wij, de keuze is ook groot bij Rebel House. Laat het ons weten en onze stylisten helpen je graag verder!

Blauwe stoelen bij Rebel House

Onze collectie stoelen in blauw is zeer uitgebreid. Heb jij er één of meerdere nodig? Of wil je een set stoelen in verschillende kleuren samenstellen? Het kan allemaal. In ieder geval krijg je bij je bestelling 90 dagen retourtermijn en je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere bestellingen levert je stoelen thuis. Je krijgt daarbij ook gratis verzending vanaf 50 euro.