Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Chaise Longue

Een chaise longue, letterlijk 'lange stoel' is een zeer bijzonder zitmeubel. Je zit én ligt tegelijkertijd in een chaise longue. Hij is vooral comfortabel om languit te genieten van een drankje of om te luisteren naar je favoriete muziek. Heerlijk relaxen is de bedoeling van design chaise longues.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design Chaise Longues

De design chaise longues van Rebel House zijn speciaal uitgekozen voor hun comfort. Languit liggen betekent zalig relaxen in stijl. Je plaatst je design chaise longue gewoon in je huiskamer of je geeft hem een plek in je slaapkamer of zelfs in je badkamer. Een chaise longue is dé plek waar je je terugtrekt om zen te worden. Kies precies die chaise longue uit onze collectie die perfect aan je eisen van stijl en comfort voldoen. Chaise longues kunnen ook makkelijk gecombineerd worden met afzonderlijke fauteuils. Ga daarom ook eens kijken bij onze andere zitmeubelen.

Design Chaise Longues in jouw interieur

Een chaise longue is een typische meubelstuk voor Grand Glamour. Je vleit je neer als een echte diva op je rode of groene chaise longue. Maar juist omdat een chaise longue zo'n zalige fauteuil is, kozen wij ook een aantal moderne modellen uit voor je Modern Chic interieur. En moest jij denken dat een chaise longue enkel voor elegante interieurs bestemd is en niet voor je Raw Industrial style, dan stellen wij je gerust. Bij Rebel House vind je ook stoere chaise longues, bijvoorbeeld in bruin. In Circus Baroque interieurs horen dan weer design chaise longues met Chesterfield allure.

Design Chaise Longues bij Rebel House

Welke stijl jij ook kiest, wij zorgen dat je design chaise longue snel wordt geleverd. Wij doen hiervoor een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. Daarnaast bepaal je zelf of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen wilt doen. Wij wensen jou alvast veel heerlijk uren in je design chaise longue van Rebel House.