Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Eetkamerbanken

Bij Rebel House kun je een leuk aanbod aan eetkamerbanken vinden. Deze passen perfect in iedere eetkamer en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, stijlen en maten. Lees gauw verder waarom ook jouw eetkamer niet compleet is zonder een mooie eetkamerbank.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design Eetkamerbanken

Een eetkamerbank is een bank die je in de eetkamer kunt plaatsen en bij voorkeur aan een tafel. Zo creëer je een uniek effect in de eetkamer. In plaats van een eettafel met stoelen, kun je het zitmeubilair laten voldoen met een bank. Bij Rebel House heb je een brede selecte aan design eetkamerbanken die perfect in ieder interieur passen.

Design Eetkamerbanken in jouw interieur

Twijfel jij nog of een design eetkamerbank wel in jouw woning en bij jouw woonstijl past? Het aanbod aan design eetkamerbanken is zo royaal en divers, dat voor iedere woonstijl wel een perfecte eetkamerbank is. Denk bijvoorbeeld aan een strak en wit design, dit past perfect bij een Pure Minimal woonstijl. Wil je een opvallende eetkamerbank? Kies dan een eetkamerbank die goed zou passen bij een Retro Revival stijl of een Raw Industrial. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor eetkamerbanken. Van natuurlijke materialen zoals hout, tot industriële materialen voor een strakke look. Zoek op de gewenste stijl of de gewenste kleur en materiaal voor een perfect aanbod voor jou.

Design Eetkamerbanken bij Rebel House

Jouw design eetkamerbank is snel in huis en wordt professioneel verzonden. Rebel House heeft namelijk een eigen bezorgservice voor grote meubels en hanteert gratis verzending vanaf 50 euro. Je kunt de betaling vooraf achteraf of in termijnen voldoen en hebt altijd de tijd om te kijken of het meubel echt in jouw woning past. Bij iedere bestelling zit namelijk een 90 dagen retourtermijn. Binnen 90 dagen kun je jouw bestelling dus altijd nog retourneren of ruilen voor een andere eetkamerbank bij Rebel House.