Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Groene Eetkamerstoelen

Je eetkamer is niet langer een plek waar je enkel maar eet. Het is de plek in je woning geworden waar je langdurig geniet van uitgebreid ontbijt in het weekend of onvergetelijke diners met vrienden en familie. Groene eetkamerstoelen maken deze plek nog chiquer. Ga jij voor onze groene stoelen voor je eetkamer?

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Groene eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen in groen brengen een warme sfeer in huis. Het is alsof je de natuur zelf in je woning brengt. Comfortabele stoelen voor je eetkamer die daarbij ook nog mooi ogen, zijn geen luxe meer. Het is gewoon en onderdeel van de gezellige sfeer die jij creëert. Je groene eetkamerstoelen hebben waarschijnlijk nog 'broertjes' zitbanken, poefs en barkrukken. Ga maar eens op zoek in onze verschillende categorieën. Je kunt met andere woorden een zeer uniform geheel creëren op basis van je groene eetkamerstoelen. En wat dacht je van groene vloerkleden, verlichting met groen en groene muurdecoratie? Het kan niet op! Je vindt het allemaal bij Rebel House! Buiten dit kies je uiteraard voor je eigen stijl. Wij helpen jou deze te creëren.

Groene eetkamerstoelen in jouw interieur

Bij Rebel House willen wij een zo groot mogelijk aanbod en voor zoveel mogelijk stijlen. Heb jij bijvoorbeeld een Circus Baroque of een Grand Glamour stijl? Dan vind je bij ons groene eetkamerstoelen in velvet, met goud of met andere bling-bling uitstraling. Je Raw Industrial woning wordt nog robuuster met groene stoelen met een stoer zwart onderstel. Of ga je liever voor retro stoelen met stiksels, slanke poten en ronde vormen? Ze zijn perfect voor je Retro Revival interieur. Uiteraard hoef je niet bij groen te blijven voor je eetkamerstoelen. Ga in onze webshop op zoek naar andere kleuren en maak een speels geheel met verschillende tinten. Combineer groen en beige, groen en bruin, groen en grijs, groen en okergeel of zelfs groen en roze, het kan allemaal bij Rebel House. Laat ons weten wat je voorkeuren zijn en wij helpen jou om de geschikte eetkamerstoelen te vinden.

Groene eetkamerstoelen bij Rebel House

Bij Rebel House hebben wij een eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleine producten worden met PostNL bezorgd. Je krijgt 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Rebel House gaat immers voor topservice, gewoon omdat onze klanten dat verdienen!