Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Eetkamerstoelen

Hout voor je eetkamerstoelen is een fantastische keuze. Bij Rebel House hebben wij stoelen die volledig in hout zijn uitgevoerd of stoelen waarbij een houten onderstel met een stoffen zitting en rugleuning is gecombineerd. Als het om houten stoelen gaat is Rebel House dé uitgelezen webshop. We hebben voor alle stijlen en voor ieders budget wel leuke houten eetkamerstoelen.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten eetkamerstoelen

Hout is duurzaam en kan op veel verschillende manieren afgewerkt zijn. Wij hebben stoelen in naturel hout, gebeitst hout of geverfd hout. Je kunt dus alle kanten uit met stoelen in hout. Kies je voor een stoel met armleuningen of een echt zetelmodel? Een tip die we alvast willen meegeven: hou voldoende rekening met loopruimte achter de stoel. Een stoel met armleuningen kun je niet zover onder te tafel schuiven als een stoel zonder armsteunen.

Houten eetkamerstoelen in jouw interieur

Welk interieur je ook hebt, er bestaan stijlvolle stoelen voor. Hip, trendy, klassiek, minimalistisch, stoer... elke stijl heeft zo zijn eigen karakteristieken. En daar wil jij je houten eetkamerstoelen uiteraard laten bij aansluiten. Kies bijvoorbeeld opvallende stoelen met paars, rood of met bloemen voor je Circus Baroque interieur. Ga voor een zeer fijn onderstel met een minimalistische zitting en rugleuning voor je Pure Minimal eetkamer. Ronde vormen en een vintage stofje, bloemen of ruitjes passen uitstekend in je Retro Revival woning. Maak er wat leuks van. Je stoelen zijn tenslotte meubelstukken die je alle dagen gebruikt. Ze mogen best wel karakter hebben. Kies ze in dezelfde stijl als je eetkamertafel, salontafel en zitbank bijvoorbeeld. Of creëer mooie contrasten met de rest van je interieur. Je kunt eventueel ook verschillende modellen of kleuren van stoelen met elkaar combineren. Op onze website vind je een enorm uitgebreid assortiment. Laat je fantasie de vrije loop!

Houten eetkamerstoelen bij Rebel House

Als je je houten eetkamerstoelen bij Rebel House aankoopt, krijg je 90 dagen retourtermijn. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels, voor kleine meubels schakelen wij PostNL in. Wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro. En je kunt je stoelen voor- achteraf en in termijnen betalen, jij kiest zelf!