Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Roze Eetkamerstoelen

Gaat je hart sneller kloppen van een verfijnd interieur met zachte kleuren? Dan mogen roze eetkamerstoelen natuurlijk niet ontbreken in een mooie eethoek. De eetkamertafel ziet er hierdoor meteen erg gezellig uit en nodigt uit om lekker te dineren. Naast dat de stoelen in het roze er goed uitzien, bieden ze ook nog eens erg veel zitcomfort. Wel zo belangrijk, toch? Maak van je eethoek de perfecte plek om de dag door te nemen met je partner of het hele gezin, voordat je naar werk gaat snel te ontbijten of te genieten van een luxe lunch.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roze eetkamerstoelen kopen

Of je nu een kleine ruimte hebt of juist een grote ruimte. De roze eetkamerstoelen uit de collectie van Rebel House zijn in alle gevallen een erg goede investering. Ieder design is ook nog eens met de mooiste materialen gemaakt. Hierdoor profiteer je altijd van topkwaliteit in huis. Je hebt ook nog eens de keuze uit diverse soorten woonstijlen, waaronder de Pink Blush, Raw Industrial, Retro Revival en de Rural Living lijn.

Roze eetkamerstoelen in jouw interieur

Of je nu gaat voor een uitgesproken of ingetogen stijl, in alle gevallen zijn de eetkamerstoelen op deze pagina een goede keuze. Voor ieder budget is er wel wat wils en je hebt ook nog eens de keuze uit diverse soorten stijlen. Wellicht ga je specifiek voor een bepaald design of je mix-and-matcht verschillende stoelen met elkaar voor een speels geheel. De keuze is volledig aan jou.

Roze eetkamerstoelen bij Rebel House

Steeds meer mensen bestellen hun meubelstukken in onze webshop. En dat is natuurlijk met een reden. Je hebt een 90 dagen retourtermijn en je bent zeker van gratis verzending vanaf 50 euro. Daarnaast maak je gebruik van een eigen bezorgservice voor grote meubels en betaling vooraf achteraf of in termijnen. Wil je meer weten over een bepaald design uit de collectie? Ons team denkt graag met je mee als je een keer contact opneemt.