Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoffen Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen die met stof afgewerkt zijn hebben een chique uitstraling. De gezelligheid straalt er zo vanaf. Het geeft een extra warme touch aan je eetkamer. Rebel House is dé webshop als het gaat om het creëren van je eigen stijl. Stoffen eetkamerstoelen maken dit zeker mogelijk!

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoffen eetkamerstoelen

Bij Rebel Housen bieden wij stoffen eetkamerstoelen van gerenommeerde merken aan. Kwaliteit en uitstraling staan voorop. Wij zorgen er altijd voor dat ons gamma gevuld is met stoelen voor alle stijlen. Kleuren, vormen en de details maken je interieur af. Je stoffen eetkamerstoelen komen optimaal tot hun recht als je ze combineert met je andere meubelen en je accessoires. Denk hierbij aan stoffen zitbanken, krukken, poefs en lockers. Een mooi tapijt onder je eetkamertafel doen je stoffen stoelen nog beter uitkomen. Als je kiest voor eetkamerstoelen met armleuningen, hou er dan rekening mee dat deze meer ruimte innemen dat stoelen zonder armsteunen. Ze zijn over het algemeen breder en kunnen niet altijd volledig onder je tafel geschoven worden. Voorzie voldoende loopruimte rond de tafel en stoelen.

Stoffen eetkamerstoelen in jouw interieur

Vooral velvet doet het heel goed bij eetkamerstoelen. Kies een pittig roze stof voor je Pink Blush interieur en ga voor grijs of bruin voor je Raw Industrial eetkamer. In een Circus Baroque of Grand Glamour mogen stoffen stoelen niet ontbreken. Ga voor bling-bling, strepen in felle kleuren of bloemmotieven. Het zijn echte blikvangers in huis. Kies je stoelen in dezelfde kleur als je andere zitmeubelen of ga voor contrasten en kies voor een zeer opvallende kleur voor je stoffen stoelen. Het kan allemaal bij Rebel House!

Stoffen eetkamerstoelen bij Rebel House

Heb jij je keuze kunnen maken uit ons assortiment stoffen stoelen? Bestel ze gewoon online en je krijgt ze snel thuis geleverd. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels en je doet je betaling vooraf achteraf of in termijnen. Wij horen het graag als je nog meer informatie wilt. Contacteer ons en wij beantwoorden al je vragen.