Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Velvet Eetkamerstoelen

Een mooie, stijlvolle eettafel is een goed begin als het gaat om de inrichting van je eetkamer of keuken, maar zonder de juiste eetkamerstoelen is het plaatje niet compleet! Bij Rebel House kan je je tegoed doen aan een uitgebreid aanbod aan velvet eetkamerstoelen die je eetkamer of keuken meteen een extra dimensie geven. Velvet is immers een stof die heel zacht en comfortabel aanvoelt, maar tegelijkertijd ook luxe uitstraalt. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden bij Rebel House én onze service!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Velvet eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen moeten in de eerste plaats gewoon bij de eettafel passen, dat is zeker. Daarbij moeten ze ook goed zitten en afgestemd zijn op de rest van het interieur. Kies je voor velvet eetkamerstoelen, dan kan je er zeker van zijn dat je binnen het aanbod de perfecte modellen vindt! Er bestaan houten eetkamerstoelen met velvet zitvlak en sobere armleuningen voor een goede balans tussen chique en eenvoudig. Aan de andere kant kan je ook talloze opvallende velvet eetkamerstoelen vinden, bijvoorbeeld modellen met een glanzende lak en organisch design. Wat je ook wilt, bij jouw speciaalzaak vind je het!

Velvet eetkamerstoelen in jouw interieur

Toch is er heel war tijd en aandacht voor nodig om de beste velvet eetkamerstoelen te vinden voor jouw woning. Rebel House kan je hierbij helpen door middel van filters en natuurlijk advies. Daarbij kan je op basis van een duidelijk onderscheid tussen verschillende stijlen (zoals Modern Chic, Grand Glamour, Classic Colonial en meer) precies de goede stoelen zoeken voor jouw eetkamer of keuken. En dat maakt het vinden van de beste modellen dan ook een stuk gemakkelijker!

Velvet eetkamerstoelen bij Rebel House

Als kers op de taart bieden we je bij Rebel House de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen, zodat je flexibeler kunt betalen. Daarbij maken ook een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels ons dienstenpakket de moeite waard. Wil je je eetkamer of keuken prachtig inrichten met velvet eetkamerstoelen, en dat zonder kopzorgen, dan staan wij voor je klaar!