Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Eetkamerstoelen

De eetkamer is een van de belangrijkste plekken in huis. Het is de plek waar je snel ontbijt voordat je gaat werken, het weekend start met je partner of lekker gaat borrelen met vrienden. Daarom wil je er wel zeker van zijn dat deze ruimte zo mooi mogelijk en zo comfortabel mogelijk in kan worden gericht. Kwalitatief goed witte eetkamerstoelen in jouw interieur dragen hier voor een erg groot deel aan bij. Kies uit onze grote collectie en ontdek de leukste designs volgens de laatste trends!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Witte eetkamerstoelen

Naar fraaie en trendy witte eetkamerstoelen hoef je niet verder meer te zoeken. Je hebt bij ons de keuze uit een gigantisch aanbod. Zo heb je de keuze uit tal van design eetkamerstoelen in alle afmetingen, materialen en stijlen. Wellicht ben je op zoek naar een model met een kuipvormige zit of een model zonder armleuning. Denk daarnaast ook zeker of de stijl van het onderstel. Het onderstel bepaalt immers voor een erg groot deel de sfeer van de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een zwart, chroom of goudkleuring onderstel.

Witte eetkamerstoelen in jouw interieur

Wist je dat je bij ons de keuze hebt uit stoelen in diverse soorten woonstijlen? Zo kun je je interieur verfraaien met bijvoorbeeld de Pink Blush, Raw Industrial, Retro Revival, Rural Living en Urban Jungle woonstijl.

Witte eetkamerstoelen bij Rebel House

Op het gebied van eetkamerstoelen in het wit is er dus meer dan genoeg keuze. Heb je een keuze gemaakt uit het erg veelzijdige aanbod van Rebel House? Kies daarnaast voor betaling vooraf achteraf of in termijnen en gratis verzending vanaf 50 euro. Daarnaast heb je ook nog eens altijd recht op 90 dagen retourtermijn en je kunt kiezen voor een eigen bezorgservice voor grote meubels.