Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Antraciete Fauteuils

Een antraciete fauteuil is een zeer stijlvolle aanvulling op je antraciete bankstel. Of je richt een leeshoekje in en je zoekt daarvoor een antraciete fauteuil? Bij Rebel House hebben wij heel wat antraciete fauteuils in diverse stijlen en ontwerpen. Op welke laat jij je oog vallen?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Antraciete fauteuils

Wanneer je op zoek bent naar een fauteuil dan weet je precies welke kleur je wilt: beige, bruin, zwart... of je kiest voor een meer opvallende kleur. Antraciet daarentegen is een unieke kleur omdat het ergens gesitueerd wordt tussen zwart en wit. Het wordt vaak omschreven als donker grijs met een warme gloed. Daarom zijn antraciete fauteuils ook zo geliefd. Het creëert gezelligheid, je wil je er heerlijk in nestelen. Bij je antraciete fauteuil kies je bijvoorbeeld een bijzettafel in antraciet of een vloerkleedje in antraciet. We hebben ook woonaccessoires en verlichting in antraciet. Anderzijds is het grote voordeel van antraciet dat je het makkelijk bij andere kleuren laat aansluiten. Zo kun je je antraciete fauteuil overal in je woning inzetten. Een leuke hoek in je slaapkamer of op de kinderkamer richt je in met een fauteuil in antraciet. Deze kleur is rustgevend, je droomt echt weg in je luie zetel.

Antraciete fauteuils in jouw interieur

Er zijn maar weinig stijlen waar de kleur antraciet niet in zou passen. Je maakt je Raw Industrial interieur nog robuuster met een fauteuil in antraciet. In je Rural Living woning draait het om rust en relax. En dat biedt een antraciet zitmeubel gegarandeerd. Een antraciet Chesterfield fauteuil is gewoon luxe in je Grand Glamour woning en ook in industriële woningen is het een echte blikvanger. Hou je van strak en rechttoe rechtaan en heb je een Pure Minimal woning? Dan kies je een voor een fauteuil met strakke vormgeving. Rebel House helpt je graag bij je keuze.

Antraciete fauteuils bij Rebel House

Kies je fauteuil bij Rebel House en je krijgt meteen 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en wij zetten onze eigen bezorgservice voor grote meubels is om je fauteuil te brengen. Bij Rebel House heb je de keuze uit verschillende manieren van betalen: betaling vooraf achteraf of in termijnen.