Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Blauwe Fauteuils

Je eigen plekje in je woning en dan nog in je eigen lievelingskleur, dit kan perfect met onze blauwe fauteuils. Of je kiest een of meerdere blauwe fauteuils die bij je blauwe zitbank passen en die extra zitplaatsen bieden. Onze keuze van fauteuils in blauwe tinten is groot. Kies jij de perfecte uit?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blauwe fauteuils

Onze blauwe fauteuils kunnen ofwel afzonderlijk aangekocht worden, ofwel als extra bij je zitbank. Wil je zowel een blauwe zitbank als een blauwe fauteuil, dan is er veel kans dat je hetzelfde ontwerp bij beide zitmeubels vindt. Ga gerust op zoek op onze website of vraag het aan onze klantenservice. Wij helpen jou om de juiste fauteuil te vinden. Kleed je fauteuil aan met comfortabele sierkussens, plaats een bijzettafeltje voor een hapje en een drankje. Voor de winter kruip je lekker onder een bijpassend dekentje en leg je je benen op een zalige hocker. Zoek nog een stijlvolle lamp voor in je leeshoek en geniet heerlijk van een spannend boek. En je mag best wel eens gek doen en eenzelfde ontwerp van fauteuil maar in verschillende tinten kiezen. Het creëert een speelse look in je woonkamer. Je kunt je fauteuil ook in je slaapkamer, in de hal of op de kinderkamer plaatsen. Je creëert gewoon een aantal plekjes in huis waar je heerlijk kunt relaxen.

Blauwe fauteuils in jouw interieur

Een grote stoere blauwe fauteuil is helemaal perfect voor je Raw Industrial woning. Het is eens wat anders dan het gebruikelijke bruin of zwart. En wat denk je van een échte oorfauteuil voor je Grand Glamour of je Circus Baroque woning? Niet aarzelen, gewoon doen! Ga je voor een blauwe fauteuil met slede onderstel en comfortabele armleuningen voor je Retro Revival woning? Of kies je een strakke fauteuil en plaats je hem als eyecatcher in je Pure Minimal woning met witte muren en vloeren? Rebel House heeft het allemaal in huis. Maak je keuze, wij helpen jou graag!

Blauwe fauteuils bij Rebel House

Heb je een mooie fauteuil in blauw gevonden? Dan krijg je van Rebel House gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Nog even wachten, onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine meubels komt snel je fauteuil leveren!