Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gele Fauteuils

Een gele fauteuil brengt zo veel zon in huis, dat er eigenlijk in elke woning een gele fauteuil zou moeten zijn. Zongeel, honinggeel, okergeel, kuikentjesgeel... Rebel House is dé specialist in fauteuils in diverse gele tinten. Naar welke gele fauteuil gaat jouw voorkeur uit?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gele fauteuils

Ook al heb je nu nog nergens geel in je interieur, je kunt het gerust wagen om een gele fauteuil in huis te halen. Je interieur oogt plots helemaal anders. Het is een eyecatcher, maar vooral een heel erg leuke plek om je in terug te trekken en gewoon te genieten. Kies een gele zitstoel voor je leeshoekje, plaats hem in je slaapkamer of gebruik hem als uitbreiding van je bankstel. Met leuke sierkussens, een plaid, wat planten rondom jou en de gepaste verlichting wordt dit jouw eigen persoonlijke fauteuil, wedden? Zoek op onze website de stijl die jij verkiest: stoer of elegant, modern of lekker ouderwets, het kan allemaal! Bij Rebel House helpen wij jou graag. Een fauteuil, en dan nog in geel, koop je niet zomaar. Ons team van stylisten geeft jou graag raad!

Gele fauteuils in jouw interieur

In ons gamma gele fauteuils vind je heel wat diverse types. Grappige gekke fauteuils horen bij je Street Pop interieur. Een rustig model kies je voor je Rural Living woning. En zie je al een stoere grote fauteuil in je Raw Industrial woning staan? Ja hoor, die kan zonder problemen. Velvet doet het bijvoorbeeld zeer goed in een Grand Glamour of een Modern Chic woning. Een fauteuil op hoge poten en met ronde lijnen is uitstekend voor je Retro Revival vintage stijl. Met een gele fauteuil maak je alvast een statement en je toont dat je niet zomaar tevreden bent met om het even wat. Een gelijk heb je!

Gele fauteuils bij Rebel House

Heb jij je oog laten vallen op een van onze fauteuils in geel? Je bestelt gewoon online en je krijgt 90 dagen retourtermijn plus gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Wij beschikken over een eigen bezorgservice voor grote meubels. Deze komt je fauteuil al binnen enkele dagen leveren!