Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Fauteuils

Een fauteuil is een bijzonder meubelstuk. Het is dé ideale plek om je eventjes terug te trekken en te relaxen. Anderzijds is het ook ideaal om bij te schuiven als je gasten krijgt en je niet voldoende zitplekken hebt in je bankstel. Als je van grijs in je interieur houdt, dan hebben wij voor jou een zeer gevarieerd aanbod. Ontdek onze grijze fauteuils hier!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze fauteuils

Zoek jij een lounge zetel, een schommelstoel, een armstoel of een draaistoel? We hebben ze in grijs! Grijze fauteuils kunnen, samen met je grijze bankstel, een mooie basis vormen voor je interieur. Je vult je grijze meubels aan met grijze sierkussens en vloerkleden en je krijgt een 'ton-sur-ton' effect. Ga je echter voor meer kleur? Dan kies je een aantal pittig gekleurde interieurstukken. Grijs is zeer makkelijk te combineren. Je kunt daarom makkelijk spelen met verschillende tinten. In onze website vind je heel wat leuke spullen die bij je grijze fauteuils horen.

Grijze fauteuils in jouw interieur

Bij Rebel House hebben wij stoere grijze fauteuils in (PU-)leer met bijvoorbeeld een zwart metalen onderstel. Dit pas perfect bij je Raw Industrial woning. Ga je eerder voor afgeronde vormen en fijne poten voor je Retro Revival interieur? Ook dit type van fauteuils hebben wij in grijs. Heel strakke modellen gaan zeer goed bij een Pure Minimal woninginrichting. Als je een Street Pop interieur hebt en je wilt verschillende kleuren met elkaar combineren, dan zijn grijze fauteuils een perfecte basis waarmee je start. Je combineert grijs met blauw, groen, roze, oranje, paars, geel... het lukt met bijna alle kleuren. Als je twijfels hebt, kun je ons altijd contacteren. Wij geven jou graag advies.

Grijze fauteuils bij Rebel House

Rebel House is dé nummer 1 webshop voor design interieurstukken aan zeer democratische prijzen. Je krijgt bij elke bestelling ook 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. En er is nog meer: je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt zeer snel je grijze fauteuil bij jou thuis leveren. Ben jij benieuwd hoe je nieuwe fauteuils in je interieur zullen stralen? Nog eventjes geduld, ze komen er aan!