Leren Fauteuils

Wil je je woonkamer, eigen bureau of slaapkamer extra comfortabel en stijlvol maken? Dan mag een leren fauteuil zeker niet ontbreken! De leren fauteuils van bij Rebel House toveren de ruimte snel om tot een gezellige kamer met een opvallende eyecatcher, en daarbij geniet je ook nog eens van een ruime zitplaats. Natuurlijk wil je niet zomaar de eerste de beste leren fauteuil kopen voor in je woning. Wij helpen jou om de beste optie te vinden, zodat de ruimte precies is ingericht zoals jij het wilt!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Leren fauteuils

Leren fauteuils hebben op het eerste zicht een klassieke, robuuste indruk, maar dat wil niet zeggen dat ze ook niet voor een modern interieur gebruikt kunnen worden. De meeste modellen zien er dankzij het gebruik van bruin leder en een rechthoekige vorm industrieel uit maar als je kiest voor een zwart model met glanzend leder, of een leren fauteuil die met witte stof is afgewerkt en een organisch design heeft - dan past zo'n fauteuil ook in een moderne setting. Bij Rebel House vind je hoe dan ook wat je zoekt!

Leren fauteuils in jouw interieur

Wil je echter het beste uit je kantoor, woonkamer of eender welke andere ruimte halen, dan is het ook belangrijk dat je het bos door de bomen kunt zien. Juist door het brede aanbod aan mogelijkheden geraak je misschien overweldigd, en dat maakt het moeilijk om te kiezen. Wij helpen je om op basis van de prijs, het formaat en bijvoorbeeld de sub stijl van je woning een keuze te maken. Van een bruine leren fauteuil voor een Rural Living inrichting tot strakke modellen voor een Pure Minimal of Modern Chic interieur, er zijn heel wat mogelijkheden!

Leren fauteuils bij Rebel House

Naast het feit dat je bij ons talloze fauteuils kunt vinden voor elke woonstijl is er nog een goede reden om op Rebel House te vertrouwen. Zo kan je rekenen op een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte helpen wij je met een eigen bezorgservice voor grote meubels, zodat je nog sneller van je nieuwe leren fauteuil kunt genieten!