Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Turquoise Fauteuils

Wat is er rijkelijker dan een turquoise fauteuil? Deze tint heeft een koninklijke uitstraling. Kiezen voor een turquoise fauteuil is kiezen voor charme en klasse. Ga jij voor een fauteuil in turquoise? Wij helpen jou in je zoektocht!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Turquoise fauteuils

Turquoise valt even erg op als bijvoorbeeld oranje of paars. Toch is het geen overdadige kleur of een kleur die te fel schittert. Het is enerzijds fris en vrolijk, anderzijds chique en rustgevend. In onze collectie hebben wij turquoise fauteuils die tegelijkertijd comfort en allure in je woning brengen. Je kiest één of meerdere fauteuils in turquoise of je maakt een mix and match en je combineert turquoise met andere kleuren. Deze tint gaat bijvoorbeeld heel goed bij zachte kleuren zoals crème en bruin, maar staat ook goed bij fellere kleuren zoals okergeel en roze. Daardoor kun je een turquoise fauteuil in heel wat interieurs inzetten. Het is in ieder geval een mooie eyecatcher.

Turquoise fauteuils in jouw interieur

Turquoise is heel erg geschikt voor de stijlen Grand Glamour, Modern Chic en Circus Baroque. Dit zijn juist de stijlen die graag opvallende en chique meubelstukken hebben. Toch is turquoise vrij rustgevend en daardoor ook erg geliefd in een Rural Living omgeving. En zet turquoise fauteuils gerust in in een Street Pop of zelfs in een Pink Blush interieur. Ook hier komen ze goed tot hun recht. De laatste jaren zien we ze ook vaak opduiken in Raw Industrial interieurs. Ze brengen een frisse touch in deze soms wel té donkere of té stoere interieurs. Kies bij je fauteuils bijvoorbeeld turquoise stoelen en turquoise decoratiestukken. Het zet je turquoise fauteuils nog meer in de picture.

Turquoise fauteuils bij Rebel House

Bestel je fauteuils gewoon online bij Rebel House. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro. We beschikken over onze eigen bezorgservice voor grote meubels die je fauteuils binnen een mum van tijd bij jou thuis levert. Bij de bestelling krijg je ook 90 dagen retourtermijn en je kiest of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen wilt doen. Heb je nog vragen of twijfels? Contacteer onze klantenservice, wij zijn er voor jou!