Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Velvet Fauteuils

Ben je écht op zoek naar een leuke fauteuil die comfortabel zit en tegelijkertijd een unieke uitstraling heeft? Waarom ga je dan niet gewoon voor een velvet fauteuil van bij Rebel House? Als speciaalzaak kunnen wij je een breed gamma aan velvet fauteuils bieden, voor elke mogelijke inrichting. Natuurlijk is het niet bepaald gemakkelijk om juist te kiezen, zeker aangezien de mogelijkheden zo divers zijn. Wij helpen je echter bij het maken van de beste beslissing, zodat je geen spijt hebt van je aankoop!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Velvet fauteuils

Velvet is een stof die tegenwoordig steeds vaker wordt gebruikt als afwerking voor verschillende soorten meubelstukken. De stof ziet er zacht en luxueus uit, waardoor je je interieur in één keer een stuk gezelliger en toch klassevol kunt maken. Velvet stoelen zijn een goede aanvulling op een bijpassende tafel of salontafel, zeker als je een beetje onderzoek doet naar welke tafels er bij passen. Er zijn houten velvet fauteuils met rode bekleding en glooiende designs, maar ook strakke modellen met een lichtkleurige velvet afwerking zijn mogelijk. Op die manier kunnen wij je bij Rebel House de perfecte velvet fauteuils bieden!

Velvet fauteuils in jouw interieur

Een fauteuil moet comfort bieden, maar moet er aan de andere kant ook een beetje stijlvol uitzien. Rebel House biedt velvet fauteuils in verschillende stijlen en formaten. Misschien wil je je Grand Glamour inrichting wel af maken met en grote, eikenhouten fauteuil die met goudkleurige velvet is bewerkt? Of wat dacht je van een velvet fauteuil die iets soberder oogt, bijvoorbeeld als accentje in een Pure Minimal of Modern Chic woonkamer? Deze en nog meer voorbeelden bewijzen dat Rebel House voor elke situatie de mooiste fauteuil biedt!

Velvet fauteuils bij Rebel House

Daarbij komt ook nog eens dat wij je van dienst kunnen zijn met een eigen bezorgservice voor grote meubels, zodat je je woonkamer of salon sneller kunt inrichten. Ten slotte behoren ook een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn en een betaling vooraf achteraf of in termijnen tot onze belangrijkste troeven. Vertrouw op Rebel House en je vindt snel de mooiste velvet fauteuils!