Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zilveren Fauteuils

Je lekker neervlijen in een zilveren fauteuil, met een drankje erbij... bestaat er heerlijker gevoel dan dat? Onze zilveren fauteuils geven jou onmiddellijk het knusse huiselijke en vooral het luxe gevoel dat je verdient. In welke van onze fauteuils in zilver zit jij binnenkort te chillen?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zilveren fauteuils

Onze aanbod zilveren fauteuils is zeer gevarieerd. Je kiest voor een fauteuil die volledig in zilver is gemaakt of je gaat voor een fauteuil met bijvoorbeeld enkel het onderstel of de zitting in zilver. Je kiest voor zilver met zwart of bijvoorbeeld zilver met een pittig kleurtje. Ga zeker ook eens kijken naar onze andere zitmeubelen: barkrukken, zitbanken of eetkamerstoelen. We hebben ze allemaal in zilver. En je vindt niet alleen zitmeubels in zilver. Ook kasten, tafels en talloze decoratiestukken vind je bij Rebel House in zilver. Laat je inspireren en decoreer je woning met zilver.

Zilveren fauteuils in jouw interieur

Wij hebben grote stoere fauteuils in zilver voor je Grand Glamour of je Modern Chic woning. Onze fauteuils met slede onderstel zijn bijna speciaal gemaakt voor je Retro Revival woning. Je kiest ze met of zonder armsteunen. Zeer strakke lijnen passen bij je Pure Minimal woning. Ga je voor een stel zilveren fauteuils of experimenteer je graag en wil je een zilveren fauteuil combineren met een fauteuil in anderen kleuren? Bij Rebel House kennen wij deze drang naar variatie. Daarom zijn meerdere van onze zilveren fauteuils ook in andere tinten te verkrijgen. Vraag ons gerust raad als je met kleuren en verschillende modellen aan de slag wil. Wij helpen jou graag!

Zilveren fauteuils bij Rebel House

Heb jij het perfecte zilveren zitmeubel kunnen vinden? Dan gaan wij onmiddellijk aan de slag. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt je fauteuils afleveren op het adres dat jij wil. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en je kunt voor- achteraf en in termijnen betalen. Is je fauteuil om een of andere reden toch niet echt wat je ervan verwachtte? Geen nood, je hebt bij ons recht op 90 dagen retourtermijn. Maar... wij zijn er vrij zeker van: eens je je fauteuil in zilver in huis staan hebt, wil je hem niet meer kwijt!