Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zwarte Fauteuils

Zwart staat stoer. Met slechts één zwarte fauteuil kun je al een robuust accent aan je interieur geven. Nog krachtiger wordt het als je je zwarte zitbank aanvult met zwarte fauteuils. Eén ding is alvast zeker: onze keuze in zwarte fauteuils is enorm uitgebreid. Voor welk ontwerp ga jij?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte fauteuils

Als je onze collectie zwarte fauteuils doorloopt, merk je heel wat modellen en materialen. Je kiest bijvoorbeeld voor velvet, ribfluweel, kunststof of leer. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter en past bij een bepaalde stijl. Maar ook het design bepaalt de look van je zwarte fauteuil. Stoer, strak, fijn of minimalistisch... je vindt het hier! Combineer je fauteuil met zwarte kasten, tafels, stoelen en woonaccessoires. Je kiest een aantal interieurstukken bij Rebel House en je brengt op een stijlvolle manier zwarte accenten in je woning. Je kiest voor contrasten of voor schakeringen van wit-grijs-zwart. Wat denk je bijvoorbeeld van een fauteuil waarvan de voorkant in een andere kleur is dan de zijkanten of de achterkant? Het brengt gegarandeerd een grote dosis pit in je woning. Wij helpen jou graag om uit onze grote collectie de perfecte fauteuil in zwart te kiezen.

Zwarte fauteuils in jouw interieur

Voor elke stijl een zwarte fauteuil? Zeker weten! Voor je Raw Industrial woning hebben wij bijvoorbeeld stoere leren fauteuils. Je gaat de Retro Revival toer op met stevige fauteuils met ronde vormen en elegante poten. Heb jij een Street Pop interieur? Ga dan voor een veelkleurige fauteuil waarin zwart voorkomt. Zwart in combinatie met hout, bijvoorbeeld walnoot, is perfect voor je Classic Colonial stijl. Bekijk onze zitbanken. Een aantal van onze merken maken zowel zitbanken als fauteuils. Zo kun je één geheel samenstellen. Ofwel kies je voor een totaal andere zitbank en creëer je pittige contrasten. Ook dat kan.

Zwarte fauteuils bij Rebel House

Wanneer je bij Rebel House een fauteuil in zwart wil kopen, dan doe je dit gewoon online. Je krijgt bij ons automatisch 90 dagen retourtermijn. Wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro en gebruiken hiervoor onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het vervoer. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen.