Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gele Stoelen

Hebben wij niet allemaal een beetje meer zon nodig in ons leven? Een set gele stoelen is misschien het begin van een hele make-over van je interieur. Ook voor jou is dit perfect mogelijk! Welke kies jij?

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 

Gele stoelen

Bij Rebel House zijn wij al jaren gespecialiseerd in diverse stijlen van stoelen. En omdat wij voor diversiteit gaan, gaan wij ook voor alle kleuren, en dus ook geel. Gele stoelen zijn iets aparts. Je kunt de kleur geel met niets anders vergelijken. Gele eetkamerstoelen staan er gewoon. Bij ons vind je eetkamerstoelen van verschillende afmetingen en met elk hun eigen uitstraling. Kies het materiaal dat je graag hebt: hout, metaal of kunststof bijvoorbeeld. Een materiaal dat heel erg in is, is velvet. Het geeft de stoel enerzijds een zachte uitstraling, anderzijds kan het heel erg stoer zijn. Als je je gele stoelen graag combineert met andere meubels en accessoires in geel, ga dan gerust op ontdekking in onze webshop. We hebben bijvoorbeeld ook gele zitbanken en fauteuils, verlichting met geel, woonaccessoires en vloerkleden met geel. Hoeveel geel er bij jou thuis aanwezig mag zijn, bepaal jij zelf. Je hoeft ook niet alles tegelijkertijd aan te kopen. Je kunt gerust een planning opstellen en beetje bij beetje aankopen. Wij van Rebel House helpen jou hier graag in.

Gele stoelen in jouw interieur

Geel is van alle tijden en van alle stijlen, dat is een vast gegeven. Denk bijvoorbeeld aan de vintage tint geel voor je Retro Revival woning. Of kies voor gele stoelen met goud of chroom voor je Modern Chic interieur. Street Pop, dé stijl met flashy kleuren, is gewoon ondenkbaar zonder gele stoelen. Vind je bijvoorbeeld een set van 6 gele stoelen een beetje te veel van het goede? Dan kun je verschillende kleuren met elkaar combineren zodat je interieur wat minder fel wordt. Aan jou de keuze!

Gele stoelen bij Rebel House

Je stoelen worden snel door PostNL (kleine objecten) of door onze eigen bezorgservice voor grote meubels geleverd. Je hebt recht op 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Ook dit bepaal jij zelf bij Rebel House!