Groene Kuipstoelen

Kuipstoelen geven aan je lichaam een maximale steun. Daarom zijn ze ook zo populair. Groene kuipstoelen zijn het toppunt van comfort en stijl. Bij Rebel House vind je een zeer uitgebreid gamma aan groene kuipstoelen. Ga jij er voor?

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Groene kuipstoelen

Kuipstoelen in groen geven allure aan je woning. Ze ogen niet alleen mooi, het is ook heerlijk zitten in kuipstoelen. Denk maar aan heerlijke langdurig tafelen met vrienden of je gezin. Maar ook bij een snel ontbijt mag je best wel in stijl én op een comfortabele manier aan tafel zitten. Je merkt dat we verschillende ontwerpen van groene kuipstoelen hebben. Kies je voor een kuipstoel met of zonder armleuningen? Hou er bij stoelen met armleuningen rekening mee dan je meer ruimte nodig hebt dan bij stoelen zonder armsteunen. Stoelen mét armleuningen zijn soms breder en je kunt ze niet zo ver onder tafel schuiven. Kies ook het onderstel in functie van je stijl. Ga je voor vier stoere poten of wil je elegante poten, of ga je liever voor een slede onderstel? Ook de kleur van het onderstel bepaalt de look van je stoel. Kies bijvoorbeeld voor naturel hout, chroom of zwart metaal. Wat de bekleding betreft, deze kun je laten aansluiten bij de bekleding van je zitbank of bijvoorbeeld bij je overgordijnen, wanddecoratie of vloerkleed.

Groene kuipstoelen in jouw interieur

Kies voor de luxe uitstraling van groene kuipstoelen voor je Grand Glamour. Hier is velvet helemaal op zijn plek. Een gouden of chroom onderstel kan makkelijk in je Modern Chic woning. Stoere modellen gaan uitstekend in je Raw Industrial woning. Een kuipstoel met naturel houten poten is helemaal perfect in je Rural Living woning. Combineren met groen is een echt plezier. Groen sluit bij heel veel kleuren aan. Laat je inspireren door het grote aanbod in onze webshop.

Groene kuipstoelen bij Rebel House

Heb jij je set groene kuipstoelen hier gevonden? Dan krijg je 90 dagen retourtermijn en daarbij gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Je krijgt ook nog de service van onze eigen bezorgservice voor grote meubels of onze trouwe partner PostNL voor kleinere objecten. Vraag ons gerust raad of contacteer ons als je nog vragen hebt. Wij zijn er voor jou!