Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Groene Stoelen

Stoelen zet je overal in je woning in: in je eetkamer, je kantoorruimte of op je terras of in de tuin. Als je van groen houdt, dan kies je gewoon voor chique groene stoelen van Rebel House, toch? ontdek ze hier!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Groene stoelen

Naar welke stoel ben jij precies op zoek? Ons aanbod is namelijk heel groot, maar met de filters in onze webshop kom je al een heel eind in de buurt. Wij bieden groene stoelen aan in verschillende materialen en modellen. Sommige van onze stoelen zijn zo specifiek dat ze slechts in één stijl horen, andere zijn zo universeel dat ze in meerdere stijlen passen. En een aantal van onze tuinstoelen zijn ook perfect binnen in te zetten. Jij kiest de afmeting en de uitstraling die bij jouw woning past. Wil jij graag hulp om je groene stoelen te laten aansluiten bij je overige meubels en woonaccessoires? Wij helpen jou graag. Tafels, kasten, muurdecoratie, verlichting en vloerkleden horen nu eenmaal bij je stoelen. Je vindt ze dan ook eveneens in onze webshop. Ga gerust op ontdekking en laat je fantasie de vrije loop!

Groene stoelen in jouw interieur

Een grote stoere stoel past perfect in je Raw Industrial of je Urban Jungle woning. Fijne elegante modellen zijn dan weer helemaal Retro Revival. Grappige veelkleurige stoelen met groen horen thuis in je Street Pop interieur. Groen met donker hout is uitermate geschikt voor je Classic Colonial woning. Groene stoelen kunnen uiteraard ook altijd in je Urban Jungle interieur, het is dé plek om groen in te zetten. Ons aanbod is groot en daarom helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Onze klantenservice staat voor jou klaar!

Groene stoelen bij Rebel House

Wil je één stoel of een volledige set bestellen? En kies je allemaal groene stoelen of combineer je graag verschillende kleuren tot één set? Het kan perfect bij Rebel House. Je laat het maar weten! Eén stoel wordt via PostNL bezorgd, onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt grote volumes brengen. Je krijgt sowieso 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Zet je oude stoelen aan de kant, je nieuwe groene stoelen zullen er snel zijn!