Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Stoelen

Houten stoelen zijn duurzaam en sterk en ze kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Daarom zijn ze ook zo makkelijk in te zetten in allerhande woonstijlen. Kies je houten stoel in functie van je interieur. Kies je voor stoelen met een onderstel in naturel hout, gekleurd hout of geverfd hout? Wij hebben ze allemaal in ons gamma.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten stoelen

Volledig houten stoelen komen bijna niet meer voor. Hout is een vrij hard materiaal om op te zitten. Daarom kiezen designers er vaak voor om houten poten te combineren met een comfortabele zitting en rugleuning die bekleed is met stof. En dan kun je natuurlijk alle kanten uit. Bij Rebel House hebben wij zittingen in stof, in kunststof, in leer... het kan allemaal! De houten poten zijn ook in verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

Houten stoelen in jouw interieur

Bij Rebel House vindt je stoelen voor ieder stijl: van klassiek tot modern, van donkere kleuren tot lichtere tinten. Houten stoelen waarvan de zitting en rugleuning in velvet is uitgevoerd, integreer je in je Circus Baroque interieur. Houten stoelen met ronde vormen en (imitatie)leer zijn perfect voor je Retro Revival woninginrichting. Een stoel met natural houten poten en een witte zitting en rugleuning zijn uitstekend voor je Pure Minimal of Scandinavisch interieur. Kies jij voor strak en sober of voor opvallend en trendy? Aan jou de keuze! Combineer je houten stoelen met je houten eettafel of je houten salontafel. Kies bijvoorbeeld dezelfde bekleding voor je stoelen als voor je zitbank.

Houten stoelen bij Rebel House

Bij Rebel House geniet je van onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleinere meubels en accessoires versturen wij met PostNL. Je krijgt een 90 dagen retourtermijn en wij geven gratis verzending vanaf 50 euro. Je kiest voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Heb jij je favoriete stoelen gevonden? Stuur je bestelling door en je krijgt ze binnenkort aan huis geleverd. Maak je interieur af met stijlvolle houten stoelen. Wij van Rebel House hebben een uitgebreid assortiment. Kies de meeste geschikt uit!