Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Krukken

Krukken zijn zo makkelijk in te zetten. Dat maakt ze ook zo populair. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat we bij Rebel House een hele reeks grijze krukken in ons assortiment hebben. Welke kruk in grijs kies jij voor bij jou thuis?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grijze krukken

Een kruk wordt door iedereen anders gebruikt. Zoek jij een grijze kruk als voetbankje, als bijzet-stoeltje of als zeteltje voor je kleuter? Wat je ook met je grijze kruk doet, het zijn en blijven zeer nuttige meubelstukken. Kies je grijze kruk in functie van je zitbank, je vloeren en meubels. En combineer je grijze kruk met grijze vloerkleedjes, wanddecoratie, plaids en sierkussens. Je kunt je grijze kruk ook met krukken in andere kleuren combineren. Krukjes zet je overal in en daarmee geef jij aan je interieur de look die jij wilt.

Grijze krukken in jouw interieur

De vorm van de kruk kan al een grote rol spelen in je keuze. Kies je bijvoorbeeld voor een ronde kruk voor je Retro Revival of je Grand Glamour interieur? Of misschien wil je liever een rechthoekige kruk met een stoer metalen onderstel voor je Raw Industrial woning. Pure Minimal wordt het als je een strakke vormgeving kiest. Krukken met slanke uitstraling zijn hier ideaal voor. Grappige krukken of krukken in diverse kleuren kies je voor je Street Pop woning. Niets is te gek in deze stijl, het moet kunnen! Heb jij nog een andere woonstijl waarin je graag krukken in grijs zou willen integreren? Wij bekijken graag met jou welke van onze krukjes voor jouw woning in aanmerking komen!

Grijze krukken bij Rebel House

Koop je krukken en eventueel andere interieurstukken bij Rebel House en je krijgt meteen 90 dagen retourtermijn. Het laat je toe om meubels en accessoires eerst uit te proberen vooraleer je moet beslissen. Voor de verzending gebruiken wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten. Wij hanteren gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Kies alvast een mooi stel krukken in grijs uit. Ze komen snel naar jou toe!