Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Leren Stoelen

Leer is een levend materiaal. Geen enkel dier is hetzelfde en daarom is ook geen enkel stuk leer hetzelfde. Dat maakt dat onze leren stoelen stuk voor stuk unieke interieurstukken zijn. In ons gamma leren stoelen vind je eetkamerstoelen, maar ook bureaustoelen en barkrukken. Kies je leren stoelen en pimp je woning zoals nooit tevoren!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Leren stoelen

Leren stoelen geven een luxe uitstraling aan je kamer. Bij Rebel House gaan wij voor variatie en vernieuwing. Je vindt bij ons stoelen waarbij leer is gecombineerd met hout, met metaal of met stof. Je kiest voor stoelen waarbij zowel de rugleuning als de zitting in leer is uitgevoerd, of je kiest ervoor dat enkel de zitting in leer is. En we hebben ook stoelen waarbij enkel de buitenzijde van de rug- en armleuningen met leer is bekleed. Het onderstel van de stoel bepaalt ook voor een groot deel de look van je stoelen. Slede onderstellen, stoere poten of kruisvormige structuren als onderstel, elk van deze frames brengen een andere sfeer in huis. Leer voelt zeer aangenaam aan. Daarbij gaan wij ook enkel voor comfortabele modellen en kwaliteit. Bij Rebel House krijg je waar voor je geld!

Leren stoelen in jouw interieur

Zwart leer en een stoer zwart onderstel zijn dé stoelen voor je Raw Industrial style. Je stoelen passen dan perfect bij je zwarte raamkozijnen, je zwarte zitbank of de zwarte metalen trap die in je woonkamer verwerkt is. Voor een landelijke sfeer, je Rural Living interieur, kies je bijvoorbeeld stoelen met leer en stof. Leren stoelen met afgeronde vormen en houten poten brengen een groot gehalte Retro Revival in je woning. Ook leren stoelen met stiksels in de zitting en rugleuning doen heel erg vintage aan. Misschien kies je voor hetzelfde leer voor je zitbank en je poefs? Zo creëer je alvast een uniform en chique geheel.

Leren stoelen bij Rebel House

Je stoelen in leer worden snel met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleine items naar je toe gebracht. Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. En je bepaalt zelf of je voor- achteraf en in termijnen gaat betalen. Rebel House staat voor jou klaar als je nog vragen hebt, contacteer ons gerust!