Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Metalen Stoelen

Bij onze metalen stoelen vind je hoofdzakelijk stoelen met een metaal frame en onderstel. De zitting is meestal uitgevoerd in stof, kunststof of leer(look). Soms is het metaal zeer erg aanwezig, soms is het metaal subtiel gebruikt. In het aanbod van Rebel House vind je eetkamerstoelen, maar ook barkrukken en bureaustoelen. En we hebben ook stoelen voor buiten. Ontdek ons grote assortiment in onze online interieurwinkel!

53 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Metalen stoelen

Stoelen zijn een dagdagelijks gebruiksvoorwerp. Je wilt dan ook precies die metalen stoelen kiezen die voor 100% bij je stijl passen. Let daarom goed op elk detail van onze metalen stoelen. Ga je voor stoelen met of zonder armleuningen? Welk onderstel wil je? We hebben bijvoorbeeld metalen stoelen met slede onderstel, met vier rechte stoere poten, met fijne poten, een onderstel met een structuur die vanuit het midden van de zitting naar buiten toe loopt, en ga zo maar door. Kies de kleur in functie van je interieur. En waarom zou je bijvoorbeeld niet kiezen voor een set van stoelen van verschillende kleuren? Dit creëert een zeer speels en pittig effect. Ga zeker ook eens kijken naar onze tafels, kasten, zitbanken, accessories en verlichting. Wij hebben heel wat interieurstukken die bij je metalen stoelen passen. Moest je er niet goed uitraken, laat het ons weten. Wij helpen jou graag je keuze maken!

Metalen stoelen in jouw interieur

Stoere metalen poten en leder(look) zijn gegarandeerd dé stoelen voor een Raw Industrial omgeving. Een stoel met stof in kuipvorm of met armleuningen geven je Rural Living woning een nog meer landelijke uitstraling. Felle kleuren en grappige vormen zijn ideaal voor je Street Pop woonkamer. Heb je een Pure Minimal woning? Kies dan voor zeer fijne metalen stoelen in wit of in lichte kleuren. Roze voor je Pink Blush, ouderwetse vintage kleuren voor je Retro Revival of donkere tinten voor je Classic Colonial style, we hebben het allemaal bij Rebel House!

Metalen stoelen bij Rebel House

Je mag bij ons rekenen op 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en betaling vooraf achteraf of in termijnen. Je geniet van onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten. Zij brengen je stoelen snel bij jou thuis!