Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Oranje Stoelen

Het kiezen van stoelen gebeurt niet zomaar. Je gebruikt stoelen tenslotte elke dag. Of het nu gaat om eetkamerstoelen, barkrukken of stoelen voor buiten, je kiest ze in functie van jouw woning en jouw persoonlijke stijl. Heb je hulp nodig bij je keuze? Rebel House is er voor jou!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oranje stoelen

Een oranje stoel op je terras, kan het nog zonniger? En waarom zou je de zon ook niet binnen in huis brengen? Enkele toetsen oranje en je interieur straalt helemaal. Of wil je gewoon heel erg veel zon in huis halen? Dan kies je naast je oranje stoelen ook een oranje tafel, oranje muurdecoratie, oranje verlichting of wat je ook maar in oranje wil. Bij Rebel House vind je een enorme keuze aan oranje interieurstukken. Oranje lijkt een moeilijke kleur om te combineren? Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Denk bijvoorbeeld aan oranje en donker bruin of oranje met grijs. Of wat denk je van de bijzondere combinatie oranje met okergeel en oranje met mosgroen? Je merkt het: met oranje kun je heel speels omgaan. Experimenteer gerust!

Oranje stoelen in jouw interieur

Wil je een set samenstellen van stoelen en oranje met diverse andere kleuren combineren? Het kan perfect. Je Street Pop interieur wordt er alleen maar pittiger mee. En durf jij het aan om een strakke oranje stoel in je Pure Minimal woning te plaatsen? Het wordt zonder meer gegarandeerd een blikvanger! Zacht oranje fauteuilstoelen passen bij je Rural Living interieur. Stoere stoelen, ook in oranje, zijn ideaal voor je Raw Industrial pand. Het valt ons op hoeveel mensen er gecharmeerd zijn door onze oranje stoelen. Bij Rebel House helpen wij jou om de juiste keuze uit onze oranje stoelen te maken.

Oranje stoelen bij Rebel House

Of je nu één of meerdere stoelen aankoopt, wij geven perfecte service. Je hebt recht op 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en de keuze voor betaling vooraf achteraf of in termijnen. Je stoel of stoelen worden door onze eigen bezorgservice voor grote meubels of door PostNL voor kleinere bestellingen thuis gebracht. Samen met Rebel House maak jij van je interieur een pareltje!