Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Roze Stoelen

Heb je zin in kleurrijk zitmeubilair om je eetkamer of keuken prachtig af te werken? Wil je méér dan louter functioneel meubilair, maar ben je juist op zoek naar stoelen die nét iets extra te bieden hebben? Ontdek dan het gamma roze stoelen van bij Rebel House! Als speciaalzaak voor meubilair helpen wij je om je landelijke, moderne of eender welke andere inrichting mooier te maken. Lees snel verder als je graag meer wilt weten over onze mogelijkheden!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roze stoelen

Roze stoelen mogen dan misschien wat kinderachtig lijken, in veel gevallen passen ze perfect bij het interieur! Zeker als je wat meer leven in de brouwerij wilt brengen, bijvoorbeeld omdat je keuken of eetkamer anders heel sober is ingericht. Bij Rebel House vind je een uitgebreid aanbod aan roze stoelen in uiteenlopende designs en formaten; van eenvoudige, strakke modellen die perfect passen in een chique keuken tot eerder creative varianten waar je een gezellig salon perfect mee kunt afwerken. Op die manier kan je jouw interieur binnen de kortste keren afwerken met je favoriete roze stoelen!

Roze stoelen in jouw interieur

Roze stoelen zijn natuurlijk een gewaagd meubelstuk, en dat heeft vooral te maken met de kleur zelf. In bepaalde gevallen past roze echter goed, zoals bijvoorbeeld in een Pink Blush woonkamer of keuken! In combinatie met een lichtgekleurde, houten tafel zijn design roze stoelen met ronde rugleuning perfect. Ook voor een Modern Chic interieur kunnen dergelijke stoelen handig zijn, en dan vooral omdat ze wat meer kleur in de ruimte brengen. Ten slotte bestaan er ook heel wat vintage opties, waar je dan bijvoorbeeld een Retro Revival woonkamer of andere ruimte mooi mee kunt afwerken!

Roze stoelen bij Rebel House

Rebel House heeft echter meer te bieden dan gewoon veel modellen roze stoelen. Zo kan je bij ons ook genieten van een 90 dagen retourtermijn en voor- achteraf en in termijnen betalen. Als kers op de taart helpt onze eigen bezorgservice voor grote meubels je om je woning sneller in te richten, en bespaar je op je nieuwe stoelen dankzij een gratis verzending vanaf 50 euro!