Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoffen Stoelen

Als je je interieur gezellig én chique wilt inrichten, dan zijn stoffen stoelen gewoon onmisbaar. Stof kleedt een ruimte stijlvol aan en brengt een aangename sfeer in huis. Rebel House is dé uitgelezen webshop om op zoek te gaan naar passende stoffen stoelen voor jouw interieur.

49 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stoffen stoelen

Bij onze stoffen stoelen vind je een enorme variatie. Bij Rebel House zoeken wij telkens nieuwe modellen en kleuren. Van trendy tot klassieke, van discrete tot hippe stoelen, wij hebben ze in ons gamma. Wij bieden de meeste modellen aan in verschillende kleuren. Meng verschillende tinten door elkaar heen en je krijgt een speels geheel. Of je kiest dezelfde stof maar dan voor verschillende modellen. Het kan allemaal!

Stoffen stoelen in jouw interieur

Ga jij voor fijne elegante stoelen voor je Retro Revival interieur of heb je liever zware robuuste stoelen voor je Raw Industrial woning? En kies jij een gewaagd kleurtje voor je Pink Blush woninginrichting? Ook deze hebben wij bij Rebel House. Voor je unieke Circus Baroque stijl hebben wij stoffen stoelen met een indrukwekkende uitstraling. Je merkt het al: met een set stoelen in stof geef je je woonkamer een uniek karakter. Kies jij voor stoelen met of zonder armleuningen? Wij hebben ook stoffen stoelen met een groot fauteuil-gehalte. Je kunt dit type van stoelen gerust als eetkamerstoelen inzetten en nog meer genieten van de gezellige uurtjes aan tafel. Combineer de stof van je stoelen met de bekleding van je zitbank, je overgordijnen en je sierkussens. Ga voor een mooi vloerkleed in dezelfde stijl. Met stof en woningtextiel kleedt je je interieur gezellig aan.

Stoffen stoelen bij Rebel House

Stoffen stoelen kopen doe je niet elke dag. Kies daarom voor Rebel House. Wij leveren alleen kwaliteit en een uitstekende service. Je geniet van 90 dagen retourtermijn en je kiest voor betaling vooraf achteraf of in termijnen. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels en wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro. Heb jij nog vragen of wil je graag nog meer weten over onze prachtige stoelen in stof? Vraag het ons gerust. Ons team van experten staat voor jou klaar!