Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Tuinstoelen

Als je landelijk woont of zelfs als je een kleine stadstuin of balkon hebt, dan zijn mooie design tuinstoelen een echte aanwinst voor je woning. Je maakt het gezellig, stoer of lieflijk romantisch en je geniet volop van de omgeving.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Tuinstoelen

Rebel House biedt design tuinstoelen voor ieders budget en voor ieders stijl. Een tuinstoel hoeft zeker niet saai of gewoontjes te zijn. Je tuin maakt deel uit van je leefwereld en daarom kun je maar best voor een mooie design tuinstoel kiezen. Rebel House weet als geen ander hoe het is om je tuin in te richten met mooie objecten. Kies tuinstoelen die passen bij je tuintafel, je bloembakken of je loungezetels. Je mag, net zoals je binnen in huis doet, gerust je eigen stijl ontwikkelen. Dan wordt het dubbel zo fijn om in je tuin te genieten.

Design Tuinstoelen in jouw interieur

Heb jij een Urban Jungle tuin? Kies dan voor tuinstoelen uit rotan of riet. Ze brengen een stuk natuur rondom je woning. Bij een Retro Revival tuin mag zo'n vintage vouwstoel écht niet ontbreken. Het doet denken aan het strand en vooral aan 'hoe ze ik 'm nu ook alweer in elkaar?'. Een zwarte of donkergrijze stoel gaat dan weer goed bij een Raw Industrial Pand. Denk daarbij nog een robuuste tafel en je tuin krijgt een extra stoer karakter.

Design Tuinstoelen bij Rebel House

Voor stoelen moet je bij Rebel House zijn. of het nu gaat om tuinstoelen of om stoelen voor in je woonkamer, Rebel House heeft een enorm groot aanbod waaruit je kiest. Als je bestelt, heb je 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. We hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleine meubels komen met PostNL naar jou toe. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen, aan jou de keuze!