Velvet Stoelen

Wie op zoek is naar de beste stoelen voor een stijlvol, gezellig én chique interieur - die moet voor velvet stoelen kiezen! Heel wat huishoudens worden meteen een stuk mooier als ze velvet elementen bevatten, en ook velvet zitmeubilair is een mogelijkheid. Rebel House is dé speciaalzaak op het vlak van meubilair voor eender welke woonstijl, en kan je dan ook helpen om de beste velvet stoelen te vinden voor jouw interieur. Wil je meer info over de mogelijkheden en de service die wij je bieden? Dan is het onderstaande overzicht iets voor jou!

38 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Velvet stoelen

Wil je je eetkamer of woonkamer een extra dimensie geven, met prachtige stoelen uit hout en een kleurrijke bekleding in velvet? Of wil je je juist een iets robuuster karakter aan je keuken geven, door te kiezen voor keukenstoelen die dankzij donkerkleurige zijde en een zware structuur industrieel ogen? Het zijn slechts enkele van de vele situaties waarin velvet stoelen van pas kunnen komen. Rebel House beseft de meerwaarde van dergelijke stoelen, en geeft jou dan ook de kans om je interieur er mee op te fleuren!

Velvet stoelen in jouw interieur

Dergelijke stoelen met een lichtkleurige, houten basis en roze bekleding zijn perfect voor een opvallende Pink Blush stijl, terwijl je voor een Grand Glamour indruk dan weer best gaat voor iets sierlijkere modellen. Wat dacht je van een strakke stoel met groene velvet bekleding en fijne, metalen poten om je Rural Living eetkamer mee af te werken? Wat je wens ook mag zijn, dankzij het uitgebreide aanbod aan velvet stoelen bij Rebel House vind je wat je zoekt!

Velvet stoelen bij Rebel House

Het kopen van mooie Velvet stoelen is natuurlijk nog maar het begin. Bij jouw speciaalzaak geniet je eveneens van een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte heb je zelfs de optie betaling vooraf achteraf of in termijnen, waardoor je jouw nieuwe velvet stoelen nog flexibeler kunt aankopen en financieren. Kortom, velvet stoelen bij Rebel House aankopen biedt niets dan voordelen!