Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Betaling

Al het moois dat je bij ons bestelt kun je op verschillende manieren betalen. Benieuwd naar je opties? Rebel House zet ze voor je op een rijtje:

iDeal

Verreweg de meeste mensen maken gebruik van iDeal. Dit werkt heel makkelijk, veilig en snel. Je logt in op de beveiligde omgeving van je bankaccount en vervolgens kun je met één druk op de knop betalen. Het geld wordt direct van je rekening afgeschreven, waarna we je bestelling direct opsturen.


Creditcard

Je kunt bij Rebel House ook betalen met je creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. 

AfterPay

Houd je niet zo van betalen voordat je de bestelling hebt ontvangen? Gebruik dan AfterPay! MetAfterPay betaal je pas wanneer je het pakketje thuis hebt en hebt gekeken wat er in de doos zit. Zo hoef je alleen te betalen wanneer je hebt gekregen wat je zocht. Afterpay kun je gebruiken voor bestellingen vanaf 5,- tot en met 2500,-.

Paypal

Ook betalen met PayPal behoort bij Rebel House tot de opties. PayPal garandeert je gratis volledige bescherming van je aankopen.

Bancontant/Mistercash

Voor onze Belgische klanten bieden we ook de optie om te betalen via Bancontact. Dit gaat gemakkelijk, snel en vertrouwd. Het geld wordt direct van je rekening afgeschreven, waarna we je bestelling verzenden.

In3

Zo'n nieuw spicy meubel in huis kan een aardige uitgave zijn, maar ook daar is een oplossing voor! Via In3 krijg je de mogelijkheid om jouw aankoop in drie termijnen te betalen. Dit kan bij bedragen tussen 100,- en 3000,-. De eerste termijn betaal je tijdens het bestelproces direct via iDeal. Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling. Simpel als 1, 2 ,3 en zonder BKR registratie!

Pin

In onze woonwinkel in Ulft betaal je snel en eenvoudig met je pinpas. Uiteraard accepteren we ook cash, maar uit veiligheidsoverwegingen geven we de voorkeur aan digitaal geld.

Heb je vragen over onze betaalmethoden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vinden ze leuk!
+31 (0) 315 769 014