Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Rebel House is CBW erkend

Bij Rebel House shop je natuurlijk de mooiste en meest eigenzinnige meubels en woonaccessoires. Om jou nog meer garantie en zekerheid te kunnen bieden, is onze winkel vanaf heden ook CBW erkend

Wat houdt dat precies voor jou in?

CBW-erkende woonwinkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop

Extra productgarantie.

Een nette aanbetalingsregeling*

Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling*.

Onpartijdige geschilafhandeling

Mocht je een klacht hebben en er met Rebel House niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

 

Door voor een CBW erkende winkel te kiezen, neem je als klant een goede beslissing. Wij hanteren voor jou als klant algemene voorwaarden met (wettelijke) regels die van belang zijn bij de aankoop, de aanbetaling, levertijd, levering, uiteindelijk betaling, vervoer, garantie, enz. Wij bieden je hiermee meer zekerheid.

 

Een voorbeeld: je hebt bij Rebel House een mooi product aangekocht en onze winkel zou onverhoopt failliet gaan. Dan is er direct een aanbetalingsregeling waarbij een andere CBR erkende winkel je gaat helpen. Om nog maar niet te spreken van de goede productgarantie. En mocht er toch iets zo mis gaan, we kunnen het ons bijna niet voorstellen, dan kan je je klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillenbeslechter die zeker weten voor een passende oplossing zorgt.

 

In de voorwaarden staat exact hoe alles werkt. Je vindt hier meer informatie over het CBW keurmerk.