Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Qeeboo meubels

Qeeboo werd in Italia opgericht in 2016 door Stefano Giovannoni. En deze Italiaanse roots komen zeker tot uiting in onze Qeeboo meubels. Qeeboo heeft als doel om bekende figuren en vormen om te toveren tot meubels. Daardoor zijn Qeeboo meubels voor iedereen herkenbaar en krijgen deze figuren een nieuw leven. Kies jij voor een konijn als stoel, een beer als lamp of een doodskop als kruk? Het kan allemaal bij Rebel House!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Qeeboo meubels

Schildpadden, de Eiffeltoren, apen of giraffen, reuze kersen of de Empire State building... het krijgt een totaal andere functie bij Qeeboo. De Qeeboo meubels zijn zo uniek en origineel, grappig en funny dat je er automatisch door gecharmeerd wordt. Het fijne aan meubels van Qeeboo is dat ze binnen 10 jaar ook nog altijd modern zullen zijn. Koop bij Rebel House een meubel van het label Qeeboo en plaats het als blikvanger in je woning. Of doe gewoon gek en zet je hele huis vol grappige, pittige Qeeboo meubels. Met Qeeboo maak je een statement, je creëert accenten in je woning en je creëert vooral een eigen(zinnige) stijl. Gewoon doen!

Qeeboo meubels in jouw interieur

Een felgekleurd meubel van Qeeboo is een echte aanrader in een Pure Minimal woning. Voor je Street Pop interieur vind je eveneens een hele reeks figuren die echte iconen zijn. En durf jij het aan om een hanglamp of vloerlamp met een dierenfiguur in je Urban Jungle interieur te integreren? Het kan niet gek genoeg zijn, en toch werkt het! Qeeboo heeft zo veel te bieden, dat de keuze misschien moeilijk wordt. Maar bij Rebel House helpen wij jou graag om je interieur te stylen. Met Qeeboo meubels lukt dit perfect!

Qeeboo meubels bij Rebel House

Bij Rebel House krijg je bij elke bestelling 90 dagen retourtermijn. Wij zorgen ook voor gratis verzending vanaf 50 euro. En de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere producten komt jouw mooie Qeeboo meubels leveren. Welke kies jij uit om je woning een nieuwe boost te geven? Vraag gerust ons advies, wij staan voor jou klaar!