Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

SMAQQ meubels

Het motto van SMAQQ is 'Wonen is leven en leven is jezelf zijn en plezier halen uit wie je bent'. SMAQQ meubels zijn dan ook volledig gericht op fun, hebben een leuke uitstraling en zitten vol 'smaak'. Niet voor niets geeft SMAQQ aan elke productielijn de naam van een specerij of kruid. Cayenne, cardamom, cinnamon, saffron... het doet je wegdromen, niet?

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

SMAQQ meubels

SMAQQ meubels zijn gekenmerkt door leuke gezelligheid. Degelijke houtsoorten, comfortabele stoffen en leuke kleuren is wat je bij onze SMAQQ meubels vindt. SMAQQ produceert zijn meubels volgens authentiek vakmanschap en daardoor krijg je niet alleen prachtige meubels, maar ook topkwaliteit! SMAQQ meubels zijn gebaseerd op oude modellen, maar ze hebben een nieuwe boost gekregen. De tafels, kasten, stoelen en fauteuils van SMAQQ vertonen zowel strakke als ronde, en stoere zowel als fijne lijnen. Je zet ze in in zeer diverse interieurs en dat maakt ze ook zo populair.

SMAQQ meubels in jouw interieur

Wil jij een prachtige comfortabele fauteuil met ronde vormen en fijne poten? Deze is ideaal voor je Retro Revival woning. Of ga je eerder voor hout gecombineerd met (PU-)leer voor je Raw Industrial woning? Of wil je een vloerkleed en bank met dieren- en bloemenfiguren voor je Circus Baroque of je Street Pop woning? Wij hebben ze in onze collectie! Een zalige grote hoekbank voor je Rural Living of een roze zachte bank voor je Pink Blush woning, je vindt het allemaal bij Rebel House. SMAQQ meubels zijn zeer veelzijdig. Gebruik gerust je fantasie en maak onverwachte combinaties en verrassende contrasten. Het werkt allemaal met SMAQQ meubels!

SMAQQ meubels bij Rebel House

Als je je woning graag inricht met meubels van SMAQQ, dan geven wij jou professioneel advies. Onze stylisten helpen jou om het juiste meubel te kiezen. Van zodra je je keuze hebt gemaakt, bestel je gewoon online bij Rebel House. We brengen ze met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleine meubels. Je krijgt ook nog eens 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen.