Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Vloerlampen

Vloerlampen worden over het algemeen ingezet om een donkere hoek te verlichten of om sfeer te creëren in een bepaald gedeelte van de kamer. Soms vallen ze niet echt op, maar ze zijn er wel? En het zijn volwaardige lichtbronnen die bijdragen tot een stijlvolle en gezellige woning.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Vloerlampen

Vloerlampen worden vaak gecombineerd met wandlampen, hanglampen en tafellampen. Bij Rebel House zijn wij dan ook dé specialist in al deze lampen. En bovendien kiezen wij voor topmerken zoals Kare Design, Bold Monkey, By-Boo... Deze en nog vele andere merken stellen wij jou voor in onze webshop. Kijk, vergelijk en combineer. En moest je er echt niet uitraken, dan zijn wij er nog altijd om je raad te geven. Contacteer ons en wij helpen jou om je woning van stijlvolle vloer- en andere lampen te voorzien.

Design Vloerlampen in jouw interieur

Minimalisme vind je zeker bij By-Boo vloerlampen. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor je Pure Minimal interieur. Kare Design heeft een aantal rariteiten in zijn design vloerlampen, die echt wel in je Modern Chic woning passen. Bold Monkey heeft dan weer stoere vloerlampen die makkelijk hun plek vinden in je Raw Industrial pand. Ontdek de verschillende typische kenmerken van elk van onze labels. En dat zijn er heel wat! Onze lijst design vloerlampen is oneindig en ons aanbod wordt regelmatig aangevuld.

Design Vloerlampen bij Rebel House

In de webshop van Rebel House loop je als het ware rustig rond zoals in een fysiek lampen-grootwarenhuis. Dankzij de filters kies jij precies die desing vloerlamp te zien die jij nog nodig had. Wij geven jou gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere exemplaren brengt je vloerlamp snel naar jou toe. Voor de betaling kies je betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ga snel kijken naar onze andere lampen, misschien vind je nog een leuk exemplaar dat je wilt mee bestellen samen met je design vloerlamp.