Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By Boo Hanglampen

Stijlvolle hanglampen vormen het stralende middelpunt van je interieur. En dat is zeker het geval als je gaat voor een By-Boo hanglamp. De collectie hanglampen van dit Nederlandse merk zit vol trendy en spraakmakende lampen die verschillende woonstijlen helemaal af maken. Bestel direct jouw nieuwe lampen en laat ze gratis bezorgen bij een minimale besteding van €50,-!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hanglampen van By-Boo

Bij By-Boo denken ze niet graag in hokjes. Wel haken ze altijd als één van de eersten in op nieuwe woontrends. Door daar dan een geheel eigen draai aan te geven weten ze ons keer op keer weer te verrassen met gedurfde ontwerpen en spannende concepten. Ook een hanglamp van By-Boo is altijd on trend en nooit of te nimmer saai. Bovendien heeft het interieurmerk veel van haar hanglampmodellen ook als tafellamp en vloerlamp, zodat je kunt spelen met motieven die je op meerdere plekken in je interieur terug laat komen.

By-Boo hanglampen passend bij jouw interieur

Wonen is een stuk fijner als je lekker jezelf kunt zijn met meubels en woonaccessoires die bij je passen. De designers van By-Boo hebben dat goed begrepen en hebben daarom verschillende lampen ontworpen die aansluiten bij verschillende woonstijlen. Zoals bekend is het merk altijd heel sterk met ruwe industriële hanglampen uit metaal in diverse ruige vormen. Maar wist je dat het merk ook prachtige grote en kleine bamboe hanglampen in de collectie heeft? Daarmee haal je de natuur in huis en creëer je eenvoudig een magische urban jungle sfeer.

By-Boo hanglamp kopen bij Rebel House

Je nieuwe By-Boo hanglamp shop je veilig en vertrouwd via Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor wie anno nu tegendraads en trendy durft te wonen. In onze winkel vind je duizenden artikelen waarmee je jouw interieur helemaal naar eigen smaak kan spicen. Ook het winkelen zelf doe je naar eigen smaak. Zo bepaal je bijvoorbeeld of je direct betaalt, of toch liever in termijnen of achteraf.