Eleonora Dressoirs

Een mooie kast is de kroon op ieder interieur en het dressoir is de koning onder de kasten. Wat dit zegt over een Eleonora dressoir? In ieder geval dat het een heel bijzonder stuk huisraad is! De dressoirs van het Nederlandse interieurmerk zijn gemaakt uit topkwaliteit materialen en barsten van stijl en elegantie. Bekijk hieronder onze collectie en bestel direct om jouw nieuwe kast gratis thuis te laten bezorgen en te profiteren van 90 dagen retourrecht.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dressoirs van Eleonora

Je zou het misschien niet zeggen, maar Eleonora is zo Hollands als de kaas op je bruine boterham. Het merk staat bekend om haar strakke en verfijnde, trendy designs en de hoge kwaliteit. Al sinds haar oprichting in 1994 verkoopt het merk uiterst betaalbare tafels, zitmeubelen en kasten, die dan ook erg populair zijn bij iedereen die houdt van uitgesproken en stijlvol wonen. De collectie dressoirs van Eleonora laat wat ons betreft ook dit jaar weer zien dat het merk haar gevoel voor smaak en trends nog lang niet verloren is. Vind je ook niet?

Eleonora dressoirs zetten de toon in jouw interieur

Een juweel van een dressoir is een echte eyecatcher en zet in veel opzichten de toon in jouw interieur. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat je een dressoir kunt vinden dat past bij je woonstijl en waar jij je goed bij voelt. Eleonora is goed thuis in trendy stijlen als raw industrial, rural living en urban jungle. Ben jij net als wij gek op deze interieurstijlen? Dan denken we dat je in de dressoircollectie van Eleonora weleens jouw perfecte dressoir zult vinden!

Eleonora dressoir kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe Eleonora dressoir koop je bij Rebel House. Net als duizenden andere meubelstukken en accessoires van de meest toonaangevende merken van dit moment, zoals Kare, Seletti en By-Boo. Bij alles wat je bij ons bestelt profiteer je immers van 90 dagen retourrecht, betaal je zoals jij dat wilt en natuurlijk bezorgen we jouw nieuwe kast helemaal gratis!