Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Beelden en Figuren

Mag jouw interieur flair en persoonlijkheid uitstralen? Ga dan voor spraakmakende en trendy decoratie. Ga voor een Kare Design beeld of figuur! De beelden in deze collectie zijn stuk voor stuk echte eyecatchers. Zet een klein beeldje op een dressoir of een bijzettafeltje voor een subtiele stijlinjectie of ga all out met een reusachtig paard dat net een verfbad heeft gehad. Met Kare kan het allemaal! Bestel snel en profiteer van 90 dagen retourrecht.

29 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Beelden van Kare Design

Het Duitse interieurmerk Kare staat al vier decennia lang voor verbeelding, puur woonplezier en bravoure. Met Kare kan alles, behalve als het te conventioneel is. Dan wordt het zonder pardoes uit het raam gegooid en getransformeerd tot iets wat wél verrast. Je hoeft tussen de honderden decofiguren en beelden van Kare dan ook geen dertien-in-een-dozijn beeldjes te verwachten. Ieder stuk is uniek en gemaakt om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Daarbij hebben de designers zich vaak laten inspireren door diverse kunststromingen. Daardoor lijken de beelden recht uit het museum te komen!

Kare beelden en figuren als eyecatcher in jouw interieur

Royaal leven wordt iets alledaags met een woning als een koning. En met onze collectie decofiguren van Kare kun je jouw paleis voordelig inrichten, helemaal in jouw woonstijl! Is jouw droompaleis bijvoorbeeld ruw en industrieel ingericht? Dan past daar onder meer een minimalistisch vormgegeven beeld met bronzen afwerking bij. Mag het wat meer glimmen en echt pink blush zijn? Wat dacht je dan van een gouden pauw? Toch liever Street Pop? Dan krijg je het vast warm van een anderhalve meter hoge, geometrisch met de hand beschilderde gorilla. Iconisch!

Kare Design beeld kopen bij Rebel House

Rebel House is dé online woonwinkel voor wie anno nu eigenzinnig en trendy durft te wonen. In onze webshop vind je duizenden meubels en woonaccessoires van de meest spraakmakende merken van dit moment, zoals Qeeboo, Riverdale, SMAQQ. Ook jouw nieuwe Kare Design beeld of figuur koop je bij ons, en daarbij profiteer je van al onze voordelen, zoals gratis verzending vanaf €50,-, 90 dagen retourrecht en je kiest zelf of je direct, achteraf of in termijnen betaalt.