Kare Design Eetkamerstoelen

Je maaltijden worden lekkerder wanneer je ze nuttigt op comfortabele en eigenzinnige stoelen. Bovendien wordt ook je interieur een er een stuk pikanter van. Onze Kare Design eetkamerstoelen zijn wat dat betreft het neusje van de zalm. Het zijn stuk voor stuk gedurfde en o zo stijlvolle stoelen waar je geen genoeg van zult krijgen. Bestel ze snel en laat ze helemaal gratis bij jou thuis bezorgen!

48 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Eetkamerstoelen van Kare Design

Lang geleden, in 1981, vonden twee eigenzinnige studenten in het Duitse München dat er maar weinig leuks te koop was op het gebied van interieur. Alles was zo saai en standaard. Ze konden zelfs niet hun eigen huis inrichten zoals ze dat wilden. Dus besloten ze maar zelf de meubels te gaan maken die ze wilden en creëerden zo hun eigen interieur.

Nu, inmiddels vier decennia later, decoreren nog steeds dezelfde twee eigenzinnige mannen, samen met tientallen topdesigners, de huizen van mensen over heel de wereld. Ook jij kunt je woning nu inrichten met de meubels van Kare, bijvoorbeeld met hun spraakmakende eetkamerstoelen. Gooi je conventies dus maar uit het raam en maak plaats voor authentieke stoelen die tot de verbeelding spreken!

Kare eetkamerstoelen voor jouw interieur

De collectie eetkamerstoelen van Kare design bestaat uit meer dan honderd verschillende modellen in diverse kleuren en stijlen. Er is dus altijd een eetkamerstoel die perfect past in jouw interieur. Is urban jungle bijvoorbeeld helemaal jouw ding? Wat dacht je dan van een Kare Design stoel uit rotanhout? Mag het voor jou gek, dus zeg maar circus baroque? Dan maken we je vast heel blij met bontgekleurde en fluweelzacht beklede Britse klassiekers, nietwaar?

Tip: heb je in plaats van een standaard eetkamertafel een verhoogde bartafel? Kijk dan ook eens bij de Kare Design barkrukken!

Kare Design eetkamerstoel kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe set Kare Design eetkamerstoelen bestel je veilig online via Rebel House. Wij zijn hét online adres voor wie spraakmakend en helemaal als zichzelf durft te wonen. Bij ons winkel je bovendien als jezelf, want je bepaalt bijvoorbeeld zelf of je direct, achteraf of in termijnen betaalt.