Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Schommelstoelen

Stel je voor. Je eigen woning, ingericht met de mooiste meubels die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. De zon schijnt. Stralen vallen door het raam. Op je huid, en de Kare Design schommelstoel waarin je zit. Al schommelend geniet je van verse koffie, je favoriete muziek en een krant met alleen maar goed nieuws. Een droom? Misschien, maar hij is verrassend bereikbaar (én betaalbaar!) met onze collectie eigenzinnige schommelstoelen van Kare Design. Bestel direct en betaal zoals jij dat wilt: direct, achteraf of in termijnen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schommelstoelen van Kare Design

Het door twee studenten in 1981 opgerichte Kare Design biedt mensen over heel de wereld de mogelijkheid te wonen zoals zij dat zelf willen. Met spraakmakende, gedurfde en betaalbare meubelstukken, verlichting en woonaccessoires laat het interieurmerk al tientallen jaren woonwensen in vervulling gaan. Die mentaliteit van inspiratie boven conventie zie je ook goed terug in de collectie schommelstoelen van het Duitse merk. Een schommelstoel is altijd al een bijzonder meubelstuk, maar Kare heeft er weer zo’n twist aan gegeven dat al hun schommelstoelen regelrechte eyecatchers genoemd mogen worden. Vind je ook niet?

Kare Design schommelstoelen waarin jij jezelf herkent

Meubilair is iets persoonlijks. Het bepaalt immers de sfeer in huis en de uitstraling van je interieur. Je wilt daarom dat je meubels bij je passen en dat je jezelf er goed bij voelt. Dat hebben ze bij Kare goed begrepen. Ook de schommelstoelen van het merk zijn niet alleen uniek, ze passen ook geweldig bij dé interieurstijlen van dit moment, zoals rural living en retro revival. En zelfs als pure minimal helemaal jouw ding is, kun je bij ons terecht voor een minimalistische maar o zo comfortabele Kare schommelstoel.

Kare Design schommelstoel kopen bij Rebel House

Ook bij Rebel House hebben we het niet zo met normaal, standaard en gewoon. En dat merk je niet alleen aan onze uitgebreide collectie eigenzinnige woonitems van de meest trendy merken. Net als alle items bestel je ook jouw nieuwe Kare Design schommelstoel namelijk met maar liefst 90 dagen retourrecht. Dat is misschien niet normaal, maar we voelen ons er wel bijzonder goed bij. Jij ook?