Seletti Kasten

Op zoek naar een stuk huisraad om je spulletjes in op te bergen én waar je ook gelijk een statement mee maakt? Dan hebben we iets moois voor je. Een Seletti kast! De smaakvolle kasten van dit Italiaanse interieurmerk blinken uit in kwaliteit en zijn bijzonder tegendraads. Kijk gerust eens rond in onze collectie kasten van Seletti, laat je verbazen en bestel direct om je nieuwe kast gratis te laten thuisbezorgen!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kasten van Seletti

In de wereld van Seletti draait alles om plezier hebben. Wonen mag dus vooral leuk zijn en je laat je daarbij niet beperken door te conformeren aan allerlei regeltjes over hoe een interieur eruit zou moeten zien. Of erger: regeltjes van het goed fatsoen! Het is juist leuk deze regels te doorbreken en dat doen ze bij Seletti dan ook doorlopend. Daarbij laten ze zich vaak inspireren door alledaagse objecten, waar ze vervolgens met hedendaagse kunststromingen (met name Pop Art) een creatieve draai aan geven. Het resultaat is dan een compleet nieuw woonobject waar het plezier en de bravoure vanaf spat. We durven dan ook te wedden dat je iets als een Seletti kast nog nooit eerder hebt gezien!

Seletti kasten voor jouw interieur

Een door Pop Art geïnspireerde Seletti kast doet het natuurlijk wonderwel in een Street Pop interieur. Maar ook wanneer je een andere uitgesproken woonstijl hebt, zoals circus baroque, retro revival of zelfs gewoon modern chic, voegt een boekenkast of dressoir van dit merk nét dat beetje flair en cachet toe wat nog ontbrak. Met meubels van Seletti ga je namelijk niet snel de mist in, tenzij je houdt van flets of een kleurenhater bent.

Seletti kast kopen bij Rebel House

Prachtige, uitgesproken kasten als een Seletti kast shop je bij Rebel House. In onze webshop vind je naast de mooiste items van Seletti ook trendy en gedurfde meubelstukken en woonaccessoires van trendsettende merken als Qeeboo, By-Boo en MOJOW. Dus spice up your interior en bestel snel om je nieuwe pronkstukken gratis te laten bezorgen!