Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Tenzo meubels

Het Zweedse label Tenzo werd opgericht in 1934 als producent van houten meubels. De oprichter David Johansson kwam al snel met de 'Fixbordet', een zeer praktische opvouwbare tafel. Deze werd een icoon in de meubelgeschiedenis. De naam Tenzo bestond toen nog niet en werd pas aan het bedrijf gegeven in 2007. Nu staan ze voor modern en kleurrijk met Scandinavisch design. Het hout en de strakke lijnen, kenmerkend voor Scandinavische meubels, krijgen bij Tenzo een nieuwe dimensie. Welke Tenzo meubels wil jij in huis halen?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tenzo meubels

Bij Rebel House hebben wij een uitgebreide keuze aan Tenzo meubels. Je kiest bij dit label zowel je kasten als je tv-meubel, stoelen, poefs en salontafel bijvoorbeeld. Je stelt sets samen en je creëert contrasten, net zoals jij dat wilt. Tenzo werkt met verschillende topdesigners. Dat merk je aan de details in de Tenzo meubels. 'Elk detail telt en elk detail maakt de algemene look uit van het meubel.' Zo denken ze bij Tenzo. Ook al lijken bepaalde Tenzo meubels vrij eenvoudig, er zit een heel team designers achter die het beste van zichzelf geven. Daar profiteer jij mee van!

Tenzo meubels in jouw interieur

Kleurrijke kasten passen perfect in je Street Pop woning. Een zalige poef in een chique kleur mag niet ontbreken in je Grand Glamour of je Modern Chic woning. En ook voor je Pure Minimal vind je leuke Tenzo meubels: strakke lijnen, lichte kleuren en puur design. Een strakke zwarte salontafel zonder franjes is perfect voor je Raw Industrial woning. Bij Rebel House hebben wij een aantal stylisten die jou graag helpen in jouw keuze. Contacteer ons gewoon en wij helpen jou verder!

Tenzo meubels bij Rebel House

Bij Rebel House geniet jij van een uitgebreid servicepakket. Je krijgt bijvoorbeeld 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro? Je kunt de betaling vooraf achteraf of in termijnen doen. En onze eigen bezorgservice voor grote meubels of onze partner PostNL voor kleine interieurstukken komt jouw Tenzo meubels leveren. Wij houden zowel op de productie van onze leveranciers als op het vervoer strenge controle. Zo krijg jij altijd kwaliteit voor je geld!