Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Barkrukken

Als je een Dutch design woningrinrichting hebt en je zoekt barkrukken, dan mogen Zuiver barkrukken zeker niet ontbreken. Pure stijl, minimalisme, experimenteel... het zijn slechts enkele begrippen die de barkrukken van Zuiver omschrijven. Dit label startte in 2011 en had meteen succes dankzij zijn Dutch design vormgeving. Onze Zuiver barkrukken zijn dan ook pure eenvoud, maar met een groot hedendaags comfort.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver barkrukken

De eenvoud van Zuiver barkrukken ligt zeker niet in de kleuren. We hebben deze barkrukken in talloze tinten. Het is vooral de vormgeving van de Zuiver barkrukken die opvalt. Zuiver barkrukkenzijn eenvoudig en toch sterk aanwezig, wat zeer typisch is voor Dutch design. Kies een reeks barkrukken in dezelfde kleur of maak een mooie set van verschillende kleuren. Ook dit werkt! Kijk goed naar de zithoogte van de barkrukken. Barkrukken voor aan een keukeneiland zijn namelijk iets lager dan barkrukken voor aan de huisbar. Bij Rebel House heb je keuze in verschillende materialen en afwerkingen. Je kiest voor een barkruk met slede onderstel, fijne poten, kuipvormige zittingen of stoere rechte zitting en rugleuning. Bij barkrukken hoort uiteraard ook een bartafel. Deze heeft Zuiver ook, ontdek ze in onze webshop!

Zuiver barkrukken in jouw interieur

Velvet is heel erg in voor bijvoorbeeld je Raw Industrial woning of je mancave. Ook in je Circus Baroque of je Grand Glamour stijl kan een barkruk in velvet perfect. De slede onderstellen passen bij je Retro Revival bar. Naturel houten poten en een stoel in lichte kleuren zijn ideaal voor je Pure Minimal style. Als je nog twijfelt over welke Zuiver barkrukken jij voor je Dutch design of andere stijl wilt, laat het ons weten. Wij geven jou graag raad.

Zuiver barkrukken bij Rebel House

Bij Rebel House willen wij dat iedereen van Dutch design kan genieten. Daarom kies je zelf of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen wilt uitvoeren. We geven je ook 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Je stoelen komen er aan met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleinere items. Binnenkort geniet je van een stijlvolle bar waarin Dutch design volledig tot leven komt!