Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Eettafels

Zoek jij die ene prachtige eettafel die zoveel pure eenvoud uitstraalt? Jij wilt een vernieuwende stijl, een beetje humor en zuivere lijnen? Het label Zuiver heeft deze eettafels voor jou! Zuiver eettafels zijn bijvoorbeeld een rechthoekig blad met vier poten of een rond tafelblad met een centrale voet. Deze eenvoud maakt juist de charme uit van Zuiver eettafels. Ze zijn gemaakt volgens de filosofie van Dutch design.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver eettafels

Wat maakt nu juist dat Dutch design zo populair is? Zuiver eettafels zijn schitterend in hun pure lijnen. Ze hoeven geen franjes om toch mooi te zijn. Zoek jij een eettafel voor buiten of voor binnen? Zuiver heeft ze allebei! Voor je andere tafels, kasten en zitmeubels kun je perfect binnen het label Zuiver blijven. Zo stel je een interieur samen dat helemaal binnen de Dutch design stijl blijft. Bij Rebel House helpen wij jou graag om deze functionele en toch gezellige stijl ook bij jou te realiseren. Naar welke Zuiver eettafel gaat jouw voorkeur uit?

Zuiver eettafels in jouw interieur

Zuiver eettafels zijn helemaal Pure Minimal, daar is geen twijfel over. Maar ook in andere stijlen passen ze perfect. Een eettafel in donker hout is gewoon ideaal voor je Classic Colonial woning. Voor je Raw Industrial pand vind je zowel eettafels als bistro tafels in stoer zwart. Een eettafel met een dun tafelblad en waarvan de fijne poten naar buiten toe schuin uitlopen zijn pure nostalgie. Kies dit type van tafel voor je Retro Revival interieur. Succes gegarandeerd! Kies je eettafel voldoende groot, zo wordt je eetkamer mooi gevuld. Kies ze anderzijds niet te groot, hou voldoende loopruimte rond je tafel. Wij helpen jou graag in het uitkiezen van de perfecte stijl en afmetingen van je eettafel.

Zuiver eettafels bij Rebel House

Welke eettafel van Zuiver kies jij? Wij zorgen ervoor dat je er snel kunt van genieten. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt snel bij je langs. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen, je krijgt bij Rebel House 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Met je eettafel van Zuiver creëer je een unieke sfeer!