Zuiver Tafellampen

Tafellampen zijn vooral bedoeld als sfeermakers. En Zuiver is hét label om een gezellige, hedendaagse sfeer te creëren. Zuiver startte in 2011 en sindsdien staat dit label voor pure klasse in Dutch design. Eenvoudig lijnen, strakke tafellampen met een zekere dosis humor is wat je bij Zuiver mag verwachten.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver tafellampen

Als je een Dutch design woning wilt inrichten, maak dan je keuze van tafellampen en andere verlichting bij Zuiver. Zowel hang-, vloer-, wand- als tafellampen vind je in dezelfde minimalistische stijl. Kies je verlichting in functie van je meubelen en je accessoires. Wij hebben het hele gamma aan interieurstukken in ons aanbod. Ontdek ze op onze website! Kies je tafellampen voor op je dressoir, voor op de console in je hal of als lamp op je bureau. En je kunt ook tafellampen op je nachtkastjes inzetten. Zuiver tafellampen zijn zeer decoratief en tillen jouw interieur naar een hoger level. bij Rebel House helpen wij jou graag om de juiste keuze te maken!

Zuiver tafellampen in jouw interieur

Veel wit en strakke lijnen passen bij je Pure Minimal interieur. Zuiver tafellampen met koper en brass zijn ideale sfeermakers in je Grand Glamour interieur. En heb je de tripods met houten poten ontdekt? Zij gaan perfect in je Rural Living woninginrichting. Je vindt bij Zuiver ook tafellampen in vintage uitvoeringen. Zij doen het uitstekend in je Retro Revival woning. Of kies je liever een stoere zwarte lamp voor je Raw Industrial woning? Dit kan ook bij Zuiver! Dutch design is stijl en kwaliteit, eenvoud en experimenteel. Ga jij graag deze Dutch toer op? Rebel House helpt jou!

Zuiver tafellampen bij Rebel House

Maak je keuze tafellampen van Zuiver en combineer ze met andere lampen van Zuiver. Bij de bestelling krijg je 90 dagen retourtermijn en ook nog eens gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken komt leveren op het adres dat jij opgeeft. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, zo eenvoudig gaat het bij Rebel House. Als je graag meer informatie hebt of je twijfelt nog over welke tafellamp van Zuiver je wilt kopen, vraag het ons gerust, wij zijn er voor jou!