Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Plantenwinkel in Amsterdam

Bij Rebel House zijn we gek op groen, maar snappen wij ook dat jij weleens vergeet je groene rakker water te geven. In onze plantenwinkel in Amsterdam staan de mooiste bloemen en planten te stralen in onze kleurrijke vazen die géén water nodig hebben, is dat even een uitkomst!

Plantenwinkel Rebel House in Amsterdam

Je bent een plantenmoeder of je bent het niet, ben jij nou zo’n type die planten aan hun lot over laat of laat je ze verdrinken in hun eigen verdriet? Breng dan snel een bezoekje aan onze woonwinkel in Amsterdam om daar planten en bloemen te scoren die je lekker met rust kunt laten. We hebben een rijk assortiment aan bloemen waarbij je niet hoeft te wachten tot ze mooi in bloei staan, dat staan ze namelijk altijd!

Woonstijlen & Rebel House

Heb jij een luxe interieur in een Grand Glamour woonstijl die wel wat details verdiend? Ga dan voor een setje gouden kunstbloemen in strakke vaas om je interieur een eigentijds karakter te geven. Heb jij liever een kleurrijk geheel voor je Circus Baroque woning? Ga dan voor een kleurrijke vaas met structuur en details die je kunt opvullen met een boeket in goud of felle kleur voor een bont geheel. Je kunt natuurlijk ook je hele interieur vol zetten met kleurrijke bloemen om je gasten te verrassen met je sfeervolle interieur.

 

 

Bloempotten, vazen en schalen, je vindt ze allemaal in onze plantenwinkel in Amsterdam. Op de begane grond van onze woonwinkel kun je vooral de woonaccessoires vinden om je interieur net dat beetje extra pit te geven. Op de eerste verdieping geven we je genoeg inspiratie om je hele interieur te veranderen en op te leuken met bloemen en planten.

Plan je bezoek aan Rebel House Amsterdam

Laat onze collega’s in Amsterdam je adviseren of maak zelf de mooiste combinaties. We hebben in de woonwinkel al een hoop inspiratie voorbeelden staan die je makkelijk over kunt nemen, maar je kunt natuurlijk ook de bloemist in jezelf los laten gaan op ons assortiment. Het voordeel van shoppen in onze woonwinkel is dat je de bloemen in iedere vaas in de winkel kunt proberen. Die blauwe bloemen toch mooier in de gouden vaas? Of combineer je de gouden takken het liefst met de roze bloemen? Geen probleem, we maken het mogelijk. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een plekje verzinnen in je woning waar de bloemen of planten het beste uitkomen! Zien we jou snel in Amsterdam?

 

Bezoekadres

Raadhuisstraat 30

1016 DG Amsterdam

Contact

E-mail: info@rebelhouse.nl

Telefoonnummer: +31 (0)20 737 0322

Openingstijden woonwinkel

Maandag 10:30 - 18:30

Dinsdag 10:30 - 18:30

Woensdag 10:30 - 18:30

Donderdag 10:30 - 18:30

Vrijdag 10:30 - 18:30

Zaterdag 10:30 - 18:30

Zondag 10:30 - 18:30