Industriele TV Meubels

Industriële Tv-meubels zijn vandaag de dag een van de beste manieren om de schoonheid van je interieur te versterken. Niet alleen draagt dit meubel voor een groot deel bij aan de esthetiek van je woonkamer, ze bieden je ook nog eens een overvloed aan opslagruimte. Of je nu graag een gameconsole uit het zicht wilt houden, boeken op wilt ruimen of je voorraad kaarsen een handige plek wilt geven, een Tv-meubel is in alle gevallen de ideale keuze. Bij Rebel House heb je de keuze uit een breed scala aan designs, allen in verschillende afmetingen.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële Tv-meubels

Voor welk model je ook gaat, je bent altijd zeker van een veelvoud aan lay-out- en stijlopties. Kies bijvoorbeeld voor asymmetrisch, symmetrisch, staande kasten, zwevende kasten en uiteraard verschillende kleurenpaletten. Je kunt aanzienlijk wat ruimte besparen door spullen die je eigenlijk niet zo vaak gebruikt, handig op te bergen in het meubel.

Industriële Tv-meubels in jouw interieur

Van uitgesproken tot aan ingetogen en van neutrale materialen tot aan opvallende materialen, op het gebied van industriële Tv-meubels is er bij Rebel House meer dan genoeg keuze. Maar ook op het gebied van het design is er altijd wel een indeling die je aanspreekt. Een aantal van onze meest gewilde stijlen zijn Modern Chic, Pink Blush, Raw Industrial en Retro Revival. Zo zijn er meubels voor de televisie met alleen maar gesloten kastjes, of een combinatie met open lades en/of kastjes met een glasplaat.

Industriële Tv-meubels bij Rebel House

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun meubels te bestellen bij Rebel House. Helemaal niet zo gek, want we voorzien je van een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ook profiteer je van gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Is het Tv-meubel toch niet helemaal naar wens. Je hebt altijd recht op 90 dagen retourtermijn.