Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriële Wandklokken

De juiste decoratie kiezen voor jouw interieur is erg belangrijk als je ten volle van je woning wilt genieten. Bij Rebel House vind je een breed gamma aan industriële wandklokken die jouw woonkamer, slaapkamer of keuken meteen een extra toets geven. Wat kan je nu verwachten van dat aanbod en welke soorten industriële wandklokken zijn er zoal? Hieronder vind je meer info over industriële wandklokken, wat deze klokken zo uniek maakt en welke categorieën je zoal bij Rebel House vindt!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Industriële wandklokken

Een wandklok in industriële stijl is méér dan gewoon een handige accessoire waar je het uur op afleest. Als je de juiste keuze maakt qua design, vorm en kleur, dan betekent zo'n klok zeker een meerwaarde voor je woonstijl. De industriële woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van strakke, maar toch ook organische designs. Daarbij worden er meestal basiskleuren gehanteerd en dan vooral donkere tinten. Denk maar aan industriële kasten in het donkergroen, natuurlijke houtkleur, beige en zwart. Bij Rebel House vind je tal van bijpassende industriële wandklokken zodat je je woonkamer, bureau of slaapkamer helemaal naar wens inricht!

Industriële wandklokken in jouw interieur

Enkele van de meest populaire woonstijlen voor wandklokken zijn de Raw Industrial collecties, die zich kenmerken door de aanwezigheid van donkere kleuren, eenvoudig designs en een natuurlijk, zelfs klassieke uitstraling. Ook Classic Colonial is echter een goede stijl, aangezien je met deze wandklokken vooral een robuuste, zware en warme huiselijke atmosfeer teweegbrengt in je woning. Ten slotte vind je ook heel wat wandklokken als aanvulling op industriële kasten met een extra klassieke of traditionele uitstraling, zoals dat bij de Classic Colonial modellen het geval is.

Industriële wandklokken bij Rebel House

Rebel House is dé aanbieder van industriële wandklokken voor jouw interieur, maar het blijft niet bij een uitgebreid gamma. Je geniet ook van een uitstekende service, waaronder een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en de mogelijkheid op voor- achteraf en in termijnen betalen. Ten slotte kan je ook meubels, zoals industriële kasten voor je woonkamer, laten leveren dankzij de eigen bezorgservice voor grote meubels. Voor je het weet is je woonst zo prachtig industrieel ingericht!