Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Eettafels

De keuken of eetkamer is zonder twijfel één van de belangrijkste ruimtes in je woning. Het spreekt dan ook voor zich dat je deze op de juiste manier inricht! Niet alleen om het voor jezelf en je eigen gezin gezellig te maken, maar ook om eventuele bezoekers op hun gemak te doen voelen. Bij Rebel House vind je een breed gamma aan moderne eettafels voor elke keuken of eetkamer, en dat geeft je de mogelijkheid om precies de atmosfeer te creëren waar je van droomt!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne eettafels

Moderne eettafels, er zijn er in elk geval méér dan genoeg! Van houten eettafels met een chique, landelijke look tot eerder hypermoderne varianten in een aluminium afwerking, alles is mogelijk. Bij Rebel House vind je op basis van verschillende criteria snel de beste eettafel voor jouw interieur. Welk budget heb je, hoeveel ruimte is er in de keuken of eetkamer en wat zijn je persoonlijke voorkeuren qua design en materiaal? Allemaal vragen die een antwoord behoeven, en Rebel House helpt je om zo de beste keuze te maken!

Moderne eettafels in jouw interieur

Modern is een term die vaak wordt gebruikt als het gaat om interieur, maar er zijn natuurlijk ook heel wat substijlen. Zo kan je een Modern Chic keuken prachtig afwerken met een compacte, ronde eettafel die met een donkerbruin tafelblad en stalen onderstel is afgewerkt. Voor een Classic Colonial of Rural Living look zijn er tevens ook heel wat opties, zoals een zware houten tafel met gietijzeren poten en ruwe afwerking. Kortom, bij Rebel House kan je je verwachten aan een eindeloos aanbod aan moderne eettafels, die je keuken of eetkamer in één keer omtoveren tot een gezellige ruimte!

Moderne eettafels bij Rebel House

Hoe interessant een breed aanbod aan moderne eettafels ook mag zijn, een goede service is ook belangrijk! Rebel House geeft je de mogelijkheid op een eigen bezorgservice voor grote meubels, zodat je je keuken nog sneller kunt inrichten. Daarbij behoren ook een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen tot het dienstenpakket!